Αρετή Πασχάλη: «Για 7 μήνες ήμουν στα τάρταρα, νόμιζα ότι δεν θα βγω από τον εφιάλτη που είχα κατρακυλήσει»
Τηλεόραση

Αρετή Πασχάλη: «Για 7 μήνες ήμουν στα τάρταρα, νόμιζα ότι δεν θα βγω από τον εφιάλτη που είχα κατρακυλήσει»

Αρετή Πασχάλη: «Για 7 μήνες ήμουν στα τάρταρα, νόμιζα ότι δεν θα βγω από τον εφιάλτη που είχα κατρακυλήσει»

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε στο θέατρο Λαμπέτη τους ηθοποιούς της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους»

Παραμονή Χριστουγέννων στην ΕΡΤ και η εκπομπή «Μαμά-δες» ήρθε στους δέκτες μας με την πιο ανεβασμένη και εορταστική διάθεση.

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε στο θέατρο Λαμπέτη τους ηθοποιούς της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους», Ιωάννη Απέργη, Άνδρη Θεοδότου, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρη Μακαλιά και Θανάση Βισκαδουράκη μιλώντας για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους, αυτόν που γονέα.

Και επειδή η μέρα θέλει οι οικογένειες να βρίσκονται μαζί, η Τζένη Θεωνά οργάνωσε την πιο γλυκιά έκπληξη για τους καλεσμένους της.

Ξαφνικά εισέβαλαν στο θέατρο οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών, ο σκηνοθέτης της παράστασης Νικορέστης Χανιωτάκης και σύντροφος της Αρετής Πασχάλη, η Αντιγόνη Ψυχράμη σύζυγος του Δημήτρη Μακαλιά, η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη Κατερίνα Γιώτα, ο σύζυγος της Άνδρης Θεοδότου επίσης ηθοποιός Δημήτρης Δεγαΐτης και η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρδίου σύντροφος του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου.

Μεταξύ άλλων η Αρετή Πασχάλη μίλησε ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη και τη σκοτεινή περίοδο που έζησε μετά τη γέννα της παροτρύνοντας γυναίκες σε αντίστοιχη θέση να μην διστάζουν να ζητούν βοήθεια.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, για 7 μήνες ήμουν στα τάρταρα. Νόμιζα ότι δεν έχω ζωή. Για να το ξεπεράσω χρειάστηκε αγώνας, με ειδικούς, με τον Νικορέστη, με φίλους και οικογένεια. Ήταν 7 μήνες που δεν θα ξεχάσω, ήταν πολύ σκοτεινό αυτό που έζησα και είχα την αίσθηση ότι δεν θα μπορέσω να βγω από τον εφιάλτη που είχα κατρακυλήσει».

«Με την κατάλληλη βοήθεια και τις κατάλληλες κινήσεις μία γυναίκα μπορεί να νιώσει και πάλι υγιής. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω στις γυναίκες που γίνονται μανούλες να ζητάνε βοήθεια από ψυχολόγο, από τους φίλους και την οικογένειά τους».

Διαβάστε επίσης

Τζένη Θεωνά: «Ο Δήμος ντυνόταν γαμπρός σε όλους τους υπέρηχους, το γιόρταζε»