Αργύρης Πανταζάρας: «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει στον γάμο»
Τηλεόραση

Αργύρης Πανταζάρας: «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει στον γάμο»

Αργύρης Πανταζάρας: «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει στον γάμο»

Η κοινή τους συνέντευξη και όσα είπαν για τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Για τον παραμυθένιο  γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη μίλησαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Ε, κάποια πιάσανε» είπε με χιούμορ ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Νομίζω πως είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε ότι «ήταν η μητέρα μου από εκεί και ήθελα να το κάνουμε εκεί για τη μνήμη της».

Ο γάμος τους συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο οι ίδιοι κατάφεραν να κρατήσουν σε ιδιωτικό επίπεδο την ξεχωριστή τους στιγμή.

«Όλο αυτό έγινε όμορφα και γρήγορα. Όπως λειτουργεί και μία παράσταση που πρέπει να τη δουλέψεις μέχρι να πετύχει. Από τη στιγμή που πετυχαίνει ας μάθει ο καθένας ό,τι θέλει. Άρα το θέμα ήταν να γίνει για να μην μας το χαλάσουν. Αυτό γίνεται και με τα ταξίδια λες “θα σου στείλω φωτογραφίες αφού γυρίσω”».

«Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Η πρώτη κοινή εμφάνιση ως νιόπαντρο ζευγάρι