Άρης Καβατζίκης: «Ακούω κάποιες απόψεις σε εκπομπές και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτήν την παρέα”»
Τηλεόραση

Άρης Καβατζίκης: «Ακούω κάποιες απόψεις σε εκπομπές και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτήν την παρέα”»

Άρης Καβατζίκης: «Ακούω κάποιες απόψεις σε εκπομπές και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτήν την παρέα”»

Η συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα, η αυτοαναφορικότητα και οι φήμες

Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη και το «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τη συνεργασία του με τη Δανάη Μπάρκα αλλά και για τον Κώστα Τσουρό.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το Πάμε Δανάη και τόνισε: «Είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα, η οποία πολύ ειλικρινά αν χαθεί από τη ζωή μου θα με νοιάξει ειλικρινά. Θα με πειράξει πολύ. .Όταν γνωριστήκαμε με τη Δανάη, ο ένας χρειαζόταν τον άλλον. Η Δανάη ήθελε έμπειρο τηλεοπτικά δημοσιογράφο για να της δείξει τα μονοπάτια και μπορώ να πω ότι υπήρξε άξια μαθήτρια, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου θα πω ότι είμαι ένας πολύ άξιος  μαθητής της. Μου ξεδίπλωσε κομμάτια μου και μου έδωσε αξία, την οποία θα έπρεπε να έχω αλλά δεν είχα λάβει μέχρι τότε».

«Αγγίζουμε τα θέματα επικαιρότητας μέχρι εκεί που μπορούμε. Έχουν γίνει υπερβολές στην πρωινή ζώνη, έχουν τραβηχτεί θέματα από τα μαλλιά, πολλές φορές άκουσα απόψεις για τις οποίες μέσα μου ένιωθα ένα σφύξιμο και έλεγα πώς μπορεί να ειπώθηκε αυτό. Ξέρουμε πότε ακούγονται λόγω της ενημέρωσης και ξέρουμε και πότε για να δούμε τη φάτσα μας στα sites. Βλέποντας κάποιες από αυτές έχω πει από μέσα μου “ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτήν την παρέα”», ξεκαθάρισε.

Για την αυτοαναφορικότητα: «Δεν υπήρχε πριν από μια πενταετία. Έχω υπάρξει στη μεγαλύτερη σχολή, στην Ελένη Μενεγάκη και επειδή όλη η Ελλάδα ήθελε να μάθει, όχι απλά τι κάνει στο σπίτι, αλλά πώς πίνει τον καφέ της, δεν νομίζω ότι δόθηκε αυτό. Δεν θυμάμαι  να ασχολούμαστε όλη μέρα με τον παρουσιαστή/τρια και πώς θα την πει στον απέναντί της ή στην ομάδα της».

Για το τηλεοπτικό μέλλον: «Επισήμως από το κανάλι δεν γνωρίζω τίποτα. Κι εγώ όταν άκουσα στην αρχή της χρονιάς ότι γινόμαστε σύμπραξη με τον Κώστα Τσουρό, είπα ποιος μου λέει ότι εγώ θα έχω δουλειά και ότι θα με επιλέξουν σε μια τέτοια εκπομπή. Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες… Δεν είναι κομψό και στο τέλος καταλήγει να μην είναι συναδελφικό».

Για το ενδεχόμενο να πάει η Φαίη Σκορδά στο Mega απάντησε: «Αν δεν υπάρχει το Πάμε Δανάη, φυσικά και θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη»

Διαβάστε ακόμα

Άρης Καβατζίκης: «Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε στα δικαστήρια. Κινήθηκε νομικά και κέρδισε»