Άση Μπήλιου: Πότε επιστρέφει το Stars system;
Τηλεόραση

Άση Μπήλιου: Πότε επιστρέφει το Stars system;

Άση Μπήλιου: Πότε επιστρέφει το Stars system;

H αστρολογική εκπομπή του Star συμπληρώνει 17 χρόνια και κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα

Για 17η χρονιά επιστρέφει η εκπομπή αστρολογίας Stars System μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιάστρια την αστρολόγο Άση Μπήλιου.

Η εκπομπή φέτος αλλάζει ώρα προβολής αλλά όχι μέρα. Έτσι κάθε Σάββατο μεσημέρι η αγαπημένη αστρολόγος θα σας κρατά συντροφιά με τις προβλέψεις της, θα παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις πλανητικές αλλαγές και την επιρροή τους και θα σας ενημερώνει για τις τυχερές αλλά και τις απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας. Ακόμη, με την αστρολογική της ματιά, θα προσεγγίζει θέματα, πρόσωπα και εξελίξεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπρόσθετα, θα αναλύει σημαντικά αστρολογικά θέματα, πλανητικές όψεις, στοιχεία και θέσεις που υπάρχουν στον αστρολογικό μας χάρτη και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας αλλά και στις επιλογές που κάνουμε, τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη 13.10 το μεσημέρι.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Stars system

Στις 13:10 η  Άση Μπήλιου μας υποδέχεται με τις προβλέψεις της για την Ηλιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, αλλά θα μας εξηγήσει και την επιρροή του
Άρη από τον Σκορπιό, που θα είναι έντονη και καταλυτική για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και εξελίξεις σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας ανάλογα με το ζώδιο, που πραγματοποιούνται. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ζυγό αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον τους. Μέσα από την ολοκλήρωση κάποιων κύκλων θα δημιουργηθεί ο χώρος για να κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, να αισθανθούμε πιο γεμάτοι και πιο ολοκληρωμένοι. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αφού ο φιλοπόλεμος πλανήτης θα φέρει βαθιές συνειδητοποιήσεις για τις επιλογές, που έχουμε κάνει στη ζωή μας.

Ποιοι θα έχουν ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα και ποιοι θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει;

Ποιοι θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο;

Ποιοι θα βρουν τη δύναμη να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να αφήσουν πίσω τους πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν;