Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη»
Τηλεόραση

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη»

Το Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα και το «θάψιμο» που έφαγε από συγκεκριμένα πρόσωπα

Στο πλατό της εκπομπής Γεια σου βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο.

«Ήταν δύσκολα γιατί είχα και το σπάσιμο του χεριού μου. Ήταν και το θέμα κάθε συμβουλίου αν θα αγωνιστώ ή όχι. Πίεζα την παραγωγή να παίξω. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι θέλω να φύγω δεν θέλω να κάθομαι. Η παραγωγή με στήριξε και ο γιατρός ήταν αισιόδοξος. Μπορεί να μου αφήσει κάποιο κουσούρι, αλλά είναι καλύτερα το χέρι» εξομολογήθηκε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά τον Άρη Σοϊλέδη είπε:

«Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ’ όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη “χυδαία” που είπε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ με έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μένα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο».

«Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη. Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα και κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό… Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ό,τι θέλουν».

Για τις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη, ο οποίος την υπερασπίστηκε κόντρα στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη είπε:

«Ο Χρήστος για να πει κάτι τέτοιο, πρώτον είναι της δουλειάς του, δεν θα αναμειχθώ σε αυτό, αλλά όσο ήμουν στο παιχνίδι η διαπόμπευση προς το πρόσωπό μου τον επηρέασαν κι εκείνον. Κάπου ώπα. Πολλές φορές ο Τριαντάφυλλος μπλέκεται σε διάφορα θέματα που δεν τον αφορούν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα. «Έβγαινα παραπάνω μπροστά για άλλους ανθρώπους. Μετανιώνω, είδα και κάποιες συνεντεύξεις που δεν πήρε το μέρος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει και αν κάπου ενόχλησα».

Διαβάστε επίσης

«Δεν περίμενα ποτέ ο Άρης Σοϊλέδης να φερθεί έτσι στη Μαρία Αντωνά»