Ασλανίδου: «Θα δείξει αν ανοίγει ή κλείνει ένας κύκλος με το Νύχτα στάσου»
Τηλεόραση

Ασλανίδου: «Θα δείξει αν ανοίγει ή κλείνει ένας κύκλος με το Νύχτα στάσου»

Ασλανίδου: «Θα δείξει αν ανοίγει ή κλείνει ένας κύκλος με το Νύχτα στάσου»

Η τραγουδίστρια μιλά στο Στούντιο 4 για την απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 και αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή της ΕΡΤ, Νύχτα στάσου, που θα παρουσιάζει όσο και στο πιο viral τραγούδι της.

Η τραγουδίστρια μοιράζεται τα πρώτα της βήματα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

«Εμένα η γιαγιά μιλούσε τούρκικα και καμιά φορά ποντιακά. Ήταν από τα βάθη του Πόντου και μιλούσαν πιο πολύ τούρκικα. Από πολύ μικρή τα μιλάω τα τούρκικα, ξέρω λέξεις.

Οι γονείς μου μεταξύ τους δεν μιλούσαν ποντιακά. Εγώ τα έμαθα από τα τραγούδια».

«Εγώ ήρθα Αθήνα γιατί μου έκανε πρόταση ο Γιώργος Νταλάρας να είμαι μαζί του. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη μπροστά μου και δεν άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί.

Όταν έγινα η μεγάλη επιτυχία, κρατήθηκα πολύ μαζεμένη. Έγινε τεράστια επιτυχία σε μια νύχτα, το άκουγα παντού.

Το είχαν αγκαλιάσει από τα ραδιόφωνα. Αυτό το τραγούδι το Τι σου έκανα και πίνεις, εμείς κάθε φορά που κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια αλλάξαμε βάλε με αυτή την πρόζα.

Όταν ακούστηκε στην Θεσσαλονίκη βλέπω ξαφνικά όλο το μαγαζί να γυρνάει και να με κοιτάει. Εμείς βάλαμε την πρόζα μπροστά που δεν υπήρχε.

Θέλαμε να κάνουμε κάτι σαν διασκευή δική μας. Εκεί με βρήκε ο Κυβέλος και ήταν δίπλα μου και ήρθε η στιγμή που του είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω Αθήνα.

Ήταν η ώρα να έρθω στην Αθήνα να κυνηγήσω το όνειρό μου.

Δεν είχα δει το Big Brother γιατί δεν έβλεπα τηλεόραση. Την επόμενη μέρα που ξημέρωσε το άκουγα παντού και από 7000 είχες πάει 75000 ούτε σε εβδομάδα».

«Στο Voice πήγα χωρίς να φοβηθώ. Μου άρεσε πολύ το team. Θα ήμασταν Βόρεια Ελλάδα όλοι. Η παρέα μου άρεσε πολύ και είπα γιατί να μην κάνω κάτι διαφορετικό.

Ήταν μεγάλη ευθύνη, πολλά παιδιά. Στο τι θα πεις, πώς θα το πεις, να μην τον πληγώσεις, να μου του κόψεις τα φτερά σου.

Δεν έχω εικόνα πώς θα είναι ακόμα η εκπομπή “Νύχτα στάσου”. Ξέρω πώς θα είναι το σκηνικό αλλά τώρα χτίζεται.

Εγώ θα τραγουδάω και με τον Χρήστο. Έτσι όπως τα λέγαμε είναι σαν να πηγαίνω στο Πέτρινο του Μύλου. Θα είμαι πάλι στο λαϊκό τραγούδι από όπου και ξεκίνησα.

Θα δείξει η ζωή αν κλείνει ή ανοίγει ένας κύκλος».

Διαβάστε επίσης

Νύχτα στάσου: Το κόστος της νέας εκπομπής της ΕΡΤ και η πρεμιέρα