Άσπα: «Αργώ κάποιες φορές αλλά άμα κάνω το μπαμ…»
Τηλεόραση

Άσπα: «Αργώ κάποιες φορές αλλά άμα κάνω το μπαμ…»

Άσπα: «Αργώ κάποιες φορές αλλά άμα κάνω το μπαμ…»

Η Άσπα μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τον αδερφό της MadClip

Η Άσπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στο τραγούδι από την αρχή μέχρι σήμερα και τον αδελφό της Madclip.

Μιλώντας για την επαγγελματική της επιτυχία και τα ακούσματά της, είπε:

«Την καριέρα μου τη ζω σαν όνειρο, το ευχαριστιέμαι πολύ. Ο στόχος μου είναι να το πάω προς το λαϊκό και όχι προς την pop. Τα ακούσματα μου όλα ήταν πιο λαϊκά, ερμηνευτές που ξεχώριζα πάντα ήταν η Γλυκερία, Χάρις Αλεξίου, τον Τερζή, Γονίδη… Η τραπ έχει μπει πολύ μέσα στην μουσική βιομηχανία, εγώ βέβαια ακούω τα πάντα. Εγώ είμαι -με την καλή έννοια- ”σκύλου”» παραδέχτηκε γελώντας.

Σχολιάζοντας την πορεία του αδελφού της Madclip πριν τον χαμό του, είπε:

«Ο αδελφός μου είχε μια ιδιαίτερη ποιότητα και δική του προσωπικότητα. Ήταν πολύ αυθεντικός και είχε στυλ γι’ αυτό αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο. Δεν με πρόλαβε η αλήθεια είναι να ξεκινάω την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν. Για αυτό το λόγο δεν το ευχαριστήθηκα το ξεκίνημα μου εκατό τα εκατό. Ήταν η μισή χαρά, δεν πρόλαβε να με δει. Αν και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που φεύγουν μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Αυτό που μου είχε πει είναι να είμαι ο εαυτός μου».

Επίσης μίλησε για τις σχέσεις της και πώς φεύγει από μια σχέση:

«Δεν γυρίζουμε πίσω στους πρώην Κατερίνα! Όταν λέω φεύγω, έφυγα. Αργώ κάποιες φορές αλλά άμα κάνω το μπαμ… Του έρχεται και από εκεί που δεν το περιμένει γιατί σου λέει “μα τι έγινε; ήσουν μια χαρά” και λέω  “δεν ήμουν μια χαρά”. Ξυπνάω μια μέρα για λέω έφυγα παρότι έχω πολλή υπομονή σαν άνθρωπος». «Αν είχα μια ευχή θα ήθελα να έχω υγεία και να έχω πάντα τους δικούς μου ανθρώπους, να μην τους χάσω. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται…»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: