Αθηνά Μαξίμου: «Ονειρευόμασταν να ζήσουμε με τον Αιμίλιο εκεί, πέρσι τα καταφέραμε»
Τηλεόραση

Αθηνά Μαξίμου: «Ονειρευόμασταν να ζήσουμε με τον Αιμίλιο εκεί, πέρσι τα καταφέραμε»

Αθηνά Μαξίμου: «Ονειρευόμασταν να ζήσουμε με τον Αιμίλιο εκεί, πέρσι τα καταφέραμε»

Η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τους Πανθέους, τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη και τα αγαπημένα τους Κύθηρα

Η Αθηνά Μαξίμου ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά με αφορμή τη συμμετοχή της στους Πανθέους του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια της μετέφερε τις εντυπώσεις της ότι τη θεωρεί αυστηρή με την ηθοποιό να δηλώνει ότι «δεν είμαι καθόλου έτσι. Παλιότερα αρκετά με παρεξηγούσαν για αυτό, θεωρούσαν ότι είμαι ψηλομύτα. Από τη συστολή μου και τη διακριτικότητά μου. Το Instagram το χρησιμοποιώ τόσο όσο για τη δουλειά μου».

«Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε με κάμερα με τον Αιμίλιο. Πήγαμε να κάνουμε μία σκηνή και του είπα “έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί στην τηλεόραση;”. Βάλαμε τα γέλια γιατί πέραν του ότι είμαστε 19 χρόνια μαζί, έχουμε συνεργαστεί σε χιλιάδες πράγματα στο θέατρο. Απλά δεν έτυχε. Είμαι περισσότερο του θεάτρου και δυσκολευόμουν να κάνω παράλληλα τηλεόραση.

Έχω πει πολλά όχι στην τηλεόραση. Βλέπω τηλεόραση, μου αρέσει πολύ να βλέπω σειρές και ταινίες. Ειδικά στην καραντίνα.

Πέρσι κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα, το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, πήγαμε στα Κύθηρα, χρειάζεται να το κάνει κανείς αυτό όταν μπορεί. Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα και ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση, ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή και επίσης η ησυχία και η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα.

Δεν χρειαζόταν να έρθουμε πιο κοντά με τον Αιμίλιο, αυτή τη φορά ήμασταν κοντά αλλιώς. Κάναμε πράγματα που μας ευχαριστούσαν και τους δύο» είπε.

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, είναι σαν θέατρο, είναι πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι, γενναιόδωροι, σεβαστικοί, κοιτιόμαστε στα μάτια που δεν είναι σύνηθες» είπε για τους Πανθέους. «Αυτό που εκτιμώ πάρα πολύ είναι ότι υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευγένεια και καθρεφτίζεται στο αποτέλεσμα».

«Η “Μερόπη” είναι καλή, η πρόθεσή της είναι αθώα, προσπαθεί να κρατηθεί πίσω από μια μάσκα. Τη βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένη» είπε για τον ρόλο της.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Μαξίμου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Αιμίλιο Χειλάκη ανήμερα της επετείου του γάμου τους – «Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας!»