Baby Reindeer: Ποια είναι η αληθινή Martha που έγινε η stalker του Donny;
Τηλεόραση

Baby Reindeer: Ποια είναι η αληθινή Martha που έγινε η stalker του Donny;

Baby Reindeer: Ποια είναι η αληθινή Martha που έγινε η stalker του Donny;

Κι όμως τη βρήκαμε!

Η νέα μίνι σειρά του Netflix, Baby Reindeer, έχει κάνει πάταγο και βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση των trends.

Η αληθινή ιστορία του Richard Gadd πήρε σάρκα και οστά στη μικρή οθόνη και η αλήθεια είναι ότι ανοίγει ένα τεράστιο φάσμα κοινωνικών προβλημάτων.

Στη σειρά, ο ηθοποιός υποδύεται τον Donny όπου αποφασίζει να κεράσει ένα τσάι την Martha στην παμπ που δούλευε και όλο αυτό πήρε διαστάσεις που δεν περίμενε.

Οι καθημερινές επισκέψεις της έγιναν ο απόλυτος εφιάλτης του όταν εκείνη έγινε κανονική stalker!

Μηνύματα, emails, ηχητικά μηνύματα αλλά και η συνεχής παρακολούθηση έκαναν τον Donny να χάσει τον ύπνο του.

Ωστόσο, όσο κι αν αυτό εξωτερικά τον τάραζε, μέσα του είχε συναισθήματα που δεν τον άφησαν να πάει να την καταγγείλει.

Η συνεχής προσοχή που έπαιρνε από εκείνην, η επιβεβαίωση που του έδινε, του έδινε δύναμη να προχωρήσει ιδίως στο κομμάτι του stand up.

Στη σειρά, βλέπουμε μεταξύ άλλων και τον βιασμό του από έναν σκηνοθέτη, ο οποίος φρόντιζε πρώτα να του δίνει ναρκωτικά για να «φτιαχτεί».

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ο Donny πήγαινε ξανά και ξανά παρότι μέσα του «ούρλιαζε!».

Μπορεί για λίγα χρόνια να χάθηκε αλλά τον βλέπουμε να τον επισκέπτεται ξανά και να δέχεται την πρότασή του να συνεργαστούν με διαφορετικούς βέβαια όρους.

Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ότι ο καθένας μπορεί να παλεύει με τα σκοτάδια του, να βρίσκεται δέσμιος μιας κατάστασης, ωστόσο, ο Donny προτίμησε να λειτουργήσει με το συναίσθημα και όχι με τη λογική του ώστε να προστατευτεί! Τη Μάρθα μπορεί να την κατήγγειλε αλλά τον είδαμε να αισθάνεται άσχημα ακόμη και την ημέρα της δίκης.

Μέχρι και σε σημείο να την φλερτάρει είχε φτάσει, να συνευρίσκεται μαζί της ερωτικά μόνο και μόνο για να φτιάξει τη σεξουαλική του ζωή με την Τέρι.

Κανείς δεν αμφισβητεί τον βιασμό που υπέστη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά αλλά βλέπουμε ότι και ο ίδιος λόγω των δικών του ανασφαλειών δεν έβαλε κανένα φρένο!

Οι δαιμόνιοι, ωστόσο, του Internet είχαν την απορία να δουν ποια είναι τα αληθινά πρόσωπα πίσω από τους χαρακτήρες της σειράς.

Σχετικά με τον σκηνοθέτη, αρκετοί θεώρησαν ότι είναι ο Sean Foley, ωστόσο ο Richard Gadd έσπευσε να το διαψεύσει και ο Sean τόνισε ότι οι αρχές έχουν ενημερωθεί για όσους τον βρίζουν στα social.

Δείτε την αληθινή Martha και τα Tweets που έκανε!

Διαβάστε επίσης

Baby Reindeer: Η αληθινή ιστορία της σειράς που κάνει πάταγο στο Netflix