Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε της έφεσης επειδή φοβάται για τη ζωή του;
Τηλεόραση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε της έφεσης επειδή φοβάται για τη ζωή του;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε της έφεσης επειδή φοβάται για τη ζωή του;

Πώς σχετίζεται το γράμμα στον πατέρα της Καρολάιν;

Είναι οι άγραφοι νόμοι της φυλακής πίσω από την ξαφνική απόφαση να παραιτηθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την έφεση για τη δολοφονία της συζύγου του;

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναζήτησε τους λόγους με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το παραμικρό.

Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει αναίρεση εάν προχωρήσει η διαδικασία παραίτησης από την έφεση.

«Με την ένταση που υπήρχε στην προηγούμενη δίκη ήταν φύσει αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» είπε ο νομικός.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν επιθυμούσε να διαβαστεί στο δικαστήριο η επιστολή που έστειλε στον πατέρα της Καρολάιν, όπου έγραφε ότι ένα κύκλωμα τον εκβίασε να σκοτώσει τη σύζυγό του. Μάλιστα ο πιλότος φέρεται να είπε έντονα στον δικηγόρο του να σταματήσει τη διαδικασία όταν άκουσε στο δικαστήριο ότι θα διαβαστεί η επιστολή του.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα γράμμα που ούτε το έχει δει κανένας, είναι ανυπόγραφο και είναι γραμμένο σε υπολογιστή» ήταν η αντίδραση του δικηγόρου.

«Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αν ο εντολέας σας έγραψε το γράμμα και σε αυτό φαίνεται ότι υπήρχε ένα κύκλωμα από πίσω, φοβάται για τη ζωή του ο κατηγορούμενος» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη;

«Αυτό που συνέβη ήταν κάτι έκτακτο. Αν φοβόταν κάτι δεν θα ξεκινούσε τη διαδικασία της έφεσης. Είναι προσωπικοί λόγοι, δεν έχουν να κάνουν με λόγους υγείας που ακούστηκε» είπε ο δικηγόρος του πιλότου.

«Ενδεχομένως να φοβόταν ότι και μέσα στη φυλακή να τον τελείωναν» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσο για το γράμμα, ο Δημήτρης Μαρέδης αποκάλυψε ότι το γράμμα δόθηκε από τον πατέρα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν, χέρι με χέρι.