Μπεκατώρου για The Chase: «Έβαλα τα κλάματα, δεν τον ξέχασα ποτέ»
Τηλεόραση

Μπεκατώρου για The Chase: «Έβαλα τα κλάματα, δεν τον ξέχασα ποτέ»

Μπεκατώρου για The Chase: «Έβαλα τα κλάματα, δεν τον ξέχασα ποτέ»

H παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του Mega μίλησε για τον νέο Chaser, Νικόλα Παχή

Στην παρέα του Πάμε Δανάη! βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Μπεκατώρου, εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας του The Chase που επιστρέφει ανανεωμένο και με την προσθήκη ενός ακόμη Chaser, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο MEGA.

Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και ξεκινά για τρίτη σεζόν στο MEGA, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με την πρεμιέρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως αρχικά είχε αγωνία για το πως θα περάσει η φιλοσοφία του τηλεπαιχνιδιού στον τηλεθεατή. «Είναι ένα ωραίο παιχνίδι! Αλλά στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορέσει να το εισπράξει ο κόσμος όπως το εισπράτταμε κι εμείς. Πέρασε λίγος χρόνος, αλλά νομίζω τώρα ότι είναι μια ωραία συνήθεια» σχολίασε.

Άλλωστε, μπορεί αρχικά η παρουσιάστρια να κράτησε σημειώσεις και να διάβασε πολύ για να μπει στο πνεύμα του The Chase, πλέον όμως παραδέχεται πως δεν χάνει επεισόδιο. «Ακόμα κι εγώ που έχω γυρίσει τα επεισόδια, κάθομαι και τα βλέπω με την ίδια αγωνία», δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα.

Η συγκίνηση Μπεκατώρου για τον νέο Chaser

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση ήρθε στο νέο πρόσωπο του The Chase, τον νεότερο Chaser παγκοσμίως, Νικόλα Παχή, που έρχεται να εντείνει την αγωνία των καταδιώξεων.

«Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι μόλις 23 ετών…» είπε η Μαρία Μπεκατώρου που περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με το Σούπερ Αγόρι, στην πρώτη του επαφή με την ιδιότητα του παίκτη στο The Chase. «Στο τέλος που δεν είχαν κερδίσει με την ομάδα, παίζανε με το Γεράκι, τον αγκάλιασα και έβαλα τα κλάματα. Εγώ δεν τον ξέχασα ποτέ από εκείνη την ημέρα» συνέχισε.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την ιδέα των συντελεστών του The Chase να προσθέσουν έναν ακόμη Chaser στο τηλεπαιχνίδι. «Σκεφτήκαμε ότι ήταν μια φανταστική ιδέα, αν τα καταφέρει, να είναι ο πιο νέος Chaser παγκοσμίως» είπε και τόνισε πως ο ειδικός σύμβουλος του τηλεπαιχνιδιού από το εξωτερικό, που επισκέφτηκε το MEGA το καλοκαίρι, εντυπωσιάστηκε με τις γνώσεις του Σούπερ Αγοριού.

Φυσικά, η παρουσιάστρια του MEGA δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γνώριμους και αγαπημένους Chaser που έχουμε ήδη γνωρίσει στο τηλεπαιχνίδι. «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» θα εντυπωσιάσουν και φέτος με το εύρος των γνώσεών τους. «Εγώ βεβαίως θα το πω ότι είμαι πάντα με τους παίκτες, αλλά έχουν υπάρξει φορές που έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά για το πόσα ξέρει ένας Chaser» σχολίασε.

Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chaser από αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ένα κλεφτό νεύμα της Μαρίας Μπεκατώρου σίγουρα δεν αρκεί για να βγουν νικητές. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε στο Πάμε Δανάη πως έχει προσπαθήσει να βοηθήσει παίκτη με ένα βλέμμα, παρά το γεγονός πως παραμένει αμετακίνητη στον ρόλο της.

Ποιοι θα καταφέρουν φέτος να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων φεύγοντας από το «The Chase» με ποσό που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ μετρητά;

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου έχει λείψει να ξανακάνω σόου»