Μπέσσυ Αργυράκη: «Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο!»
Τηλεόραση

Μπέσσυ Αργυράκη: «Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο!»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο!»

«Η Έλενα Παπαρίζου με λέει "μαμά της Eurovision"», ανέφερε μεταξύ άλλων

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Γιώργο Κρικοριάν για πράγματα που την συγχύζουν, τα παιδικά της χρόνια και τον σύζυγο της.

Αναφερόμενη με πράγματα που την συγχύζουν, είπε:

«Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο! Αλλά δεν το κάνω γιατί μετά από ώριμη σκέψη τα υπολογίζω. Με εκνευρίζει πολύ το ψέμα. Με έβγαλε έκτος εαυτού το ότι πήγα στην εταιρεία δίσκων μου και μου είπαν ψέματα ότι το Έλα Ξανά, δεν πούλησε πολύ και γι’ αυτό δεν πήρα χρυσό δίσκο. Εγώ εκ των υστέρων έμαθα ότι πούλησε».

Επίσης αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι:

«Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός, όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι η μαμά μου ενθουσιάστηκε, ο πατέρας μου ανησύχησε μήπως αφήσω το διάβασμα. Ξεκίνησα επαγγελματικά 13 ετών, με πήγαιναν οι γονείς μου να τραγουδήσω μια φορά τη βδομάδα και με γύριζαν. Η ζωή μου ήταν και είναι το τραγούδι. Κάποτε έλεγα ότι ήθελα να γίνω καρδιολόγος».

Για τον σύζυγο της και τον έρωτα, ανέφερε:

«Η ζωή χωρίς έρωτα είναι ασπρόμαυρη. Ο έρωτας που ζω τώρα είναι ένας έρωτας καταλαγιασμένος. Ήρεμος καμία σχέση με την φουρτουνιασμένη θάλασσα των πρώτων χρόνων. Αν δεν ερωτοτροπήσεις με το περιβάλλον, με τον προβολέα την ώρα που τραγουδάς τότε δεν έχεις και επιτυχία. Ο σύζυγος μου ήταν γυναικολόγος, μόνο που δεν με ξεγέννησε γιατί υπάρχει άγραφος νόμος, ότι αν κάτι δεν πάει καλά μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει την ζήλια μου στον σύζυγο μου».

«Την Μαρίνα Σάττι την γνωρίζω, η χροιά της φωνής της είναι πάρα πολύ καλή. Αναμένω να δω το τραγούδι της Eurovision και πως θα σκηνοθετηθεί. Η Έλενα Παπαρίζου με λέει ”μαμά της Eurovision”. Δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: