Μπέσσυ Αργυράκη: «Έφυγε πολύ νέα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν»
Τηλεόραση

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έφυγε πολύ νέα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έφυγε πολύ νέα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν»

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη παραχώρησε συνέντευξη η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια κατεβαίνει και υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της αλλά και την απώλεια που της στοίχισε.

«Όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους. Το λες, το ξαναλές και βλέπεις ότι δεν πετυχαίνει. Τι κάνει ένας άνθρωπος νοήμων; Αλλάζεις ρότα.

Δεν το ξαναλές και το αφήσεις να αποφασίσει η ίδια που αυτό είναι και το σωστό. Άστο η μάνα, θέλει να δει τη συνέχειά της.

Αλλά αυτό είναι εγωιστικό! Για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος και να γίνω γιαγιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιέσω την κόρη μου ή τον γιο μου».

«Από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς μου έχει λείψει ο συμβουλάτοράς μου. Ανά πάσα στιγμή τον έβρισκα και τον ρωτούσα για πράγματα, για ό,τι με απασχολούσε.

Μου έχει λείψει η αλήθεια από έναν άνθρωπο. Ευτυχώς που υπάρχει η μουσική του και θα παρακαλούσα να μην ξεχνάτε να βάζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο».

«Η αδελφή μου ήταν πολύ αγαπημένη, έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών. Μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει τη μάνα μου και τον πατέρα μου.

Είναι θλιβερό να χάνεις όλη σου την οικογένεια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν.

Όταν έκλεισα τα 60 έκανα μια μεγάλη γιορτή γιατί ξεπέρασα που έζησαν οι δικοί μου και εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια να τους θυμάμαι και να τους έχω στο μυαλό μου ζωντανούς».

«Θα ήταν άσχημο και παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Σε γενικές γραμμές είμαι καλά, είμαι αρτιμελής, είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30αρας».

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: «Πάνε όλα στραβά! Οι ζωές μας θα αλλάξουν πολύ»