Μπέσσυ Αργυράκη: «Λειτουργεί πολύ εθιστικά μέσα μου και….»
Τηλεόραση

Μπέσσυ Αργυράκη: «Λειτουργεί πολύ εθιστικά μέσα μου και….»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Λειτουργεί πολύ εθιστικά μέσα μου και….»

Όσα εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Ζαρίφη και την εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2

Καλεσμένη στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη του κόσμου που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο Jack’s Lounge με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Σαμπρίνα σε ένα άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, και στο πόσο στεναχωριέται που δεν ασχολείται περαιτέρω με το τραγούδι.

«Το ελιξίριο νεότητας είναι ότι παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τον κόσμο. Μόνο αγάπη σε ό,τι ασχολούμαι κι αυτό λειτουργεί εθιστικά μέσα μου και μου ανεβάζει την ψυχολογία. Ίσως επειδή και εγώ έχω καλοπροαίρετη διάθεση απέναντι στους άλλους. Θα την πατήσουμε και πολύ συχνά αλλά αν νιώσω άβολα δεν μπορώ να λειτουργήσω, το χάνω. Μου λένε πολύ ότι είμαι γούρι και με φωνάζουν και στις εκπομπές.

Δεν έχω σταματήσει να κάνω live γιατί τρελαίνομαι να τραγουδάω. Όλη την ώρα που τραγουδάω και αν έχω γνωστούς από κάτω ή καινούργιους με το χαμόγελο, αυτό το συναίσθημα με ξετρελαίνει. Έκανα live χθες και τρελάθηκα από την χαρά μου. Τραγουδάω με τον Χαριτοδιπλωμένο και τη Σαμπρίνα. Γίνεται ένας χαμούλης!

Το Youtube και το TikTok βοηθάει να μάθει η νέα γενιά τα τραγούδια μου. Είναι η μεγαλύτερη τρέλα μου αυτή. Τους “προκαλώ” να τραγουδούν και αυτό με τρελαίνει».

«Νιώθω ότι περνάω κατάθλιψη…»

«Χάνω αυτή την ενέργεια όταν συμβαίνουν πράγματα μη αναστρέψιμα. Τώρα περνάω λούκι με το σκυλάκι μου, με έχει ρίξει πολύ και νομίζω ώρες ώρες ότι περνάω κατάθλιψη και το παλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να δω τι θα κάνω και πώς θα το σώσω.

Δεν βγήκε να τραγουδήσει η Εβελίνα, πολύ κακώς για μένα γιατί η φωνή της είναι ένα διαμάντι. Γενικώς λειτουργώ συμβουλευτικά αν χρειαστεί, όχι να επιβάλλω. Τώρα πιστεύω ότι αδικείται πολύ που δεν τραγουδά κανονικά, να λέει δικά της τραγούδια και να είναι προς τα έξω. Όχι μόνο η Εβελίνα, είμαστε σε μια χώρα με πολλά ταλέντα που αδικούνται. Είναι και καλή Youtuber, κατά διαστήματα με βάζει και μένα μέσα. Κάθε φορά που πάω σπίτι της, πρέπει να φτιαχτώ γιατί με περιμένει πίσω από την πόρτα με την κάμερα».

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν μπαίνω στην κουζίνα…»