Μπέττυ Μαγγίρα: «Λευκός καπνός» για να παραμείνει στο Open;
Τηλεόραση

Μπέττυ Μαγγίρα: «Λευκός καπνός» για να παραμείνει στο Open;

Μπέττυ Μαγγίρα: «Λευκός καπνός» για να παραμείνει στο Open;

Έγινε το ραντεβού της με τη νέα διευθύντρια προγράμματος όπως μαθαίνουμε

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν, πολύ μελάνι χύθηκε για την Μπέττυ Μαγγίρα και την παραμονή της ή όχι στο Open.

Η ίδια πάντως είχε δώσει την καλύτερη απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον όταν δήλωνε ξεκάθαρα ότι προτεραιότητά της έχει το κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να κάνει πρωινή εκπομπή με μία παρέα που αν μη τι άλλο δεν τις έλειπε το κέφι και οι ιδέες.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά την αποχώρηση Μασούρου – «Δεν αισθάνομαι καμία ανασφάλεια. Θα συζητήσουμε εκ νέου»

Οι φημολογία ότι πολιορκείται από τον ΑΝΤ1 ήταν πολύ έντονη, κάποιοι βιαστικοί το παρουσίαζαν σίγουρο ότι θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη μετά την αλλαγή στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού.

Και τελικά έπεσαν έξω αφού μετά την αναμονή για την παράδοση-παραλαβή της διεύθυνσης προγράμματος, τα ραντεβού με τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας ξεκίνησαν.

Έτσι, όπως μαθαίνουμε, η Μπέττυ Μαγγίρα -ως σωστή επαγγελματίας- έκανε και επίσημα ραντεβού με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Όπως όλα δείχνουν, το ραντεβού έβγαλε «λευκό καπνό» για την παραμονή όχι μόνο της ίδιας αλλά και της ομάδας της στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open.

Οι υπογραφές μπορεί να μην έχουν πέσει επίσημα, όπως μάθαμε όμως, είναι μάλλον τυπικό το θέμα αφού το κλίμα ήταν πολύ καλό και η παρουσιάστρια προφανώς ικανοποιήθηκε ως προς τα αιτήματά της.