Blue Horizon: Τα τελευταία 5 λεπτά ζωής του Αντώνη πριν τον πνίξουν στη θάλασσα – Βίντεο
Τηλεόραση

Blue Horizon: Τα τελευταία 5 λεπτά ζωής του Αντώνη πριν τον πνίξουν στη θάλασσα – Βίντεο

Blue Horizon: Τα τελευταία 5 λεπτά ζωής του Αντώνη πριν τον πνίξουν στη θάλασσα – Βίντεο

Τι συνέβη τα τελευταία 5 λεπτά πριν το πλήρωμα του πλοίου τον πετάξει στη θάλασσα

Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο με το αποτρόπαιο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon πέταξαν στη θάλασσα τον Αντώνη Καρυώτης και τον άφησαν να πνιγεί μέσα στα απόνερα.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σοκάρουν, ενώ ακόμα ένα έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsbomb.gr, το οποίο δείχνει τα τελευταία 5 λεπτά στο λιμάνι του Πειραιά και τις κινήσεις τόσο του Αντώνη, όσο και των ανθρώπων του πλοίου, πριν συμβεί το μοιραίο.

Όπως θα δείτε, ο Αντώνης Καρυώτης βγαίνει από το καράβι, όσο εκείνο φορτώνει και κάθεται και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο λιμάνο, ενώ λίγο αργότερα κάθεται στις δέστρες των πλοίων.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει συνομιλία με ένα μέλος του πληρώματος, ενώ  στο μπαλκόνι της πρύμνης του πλοίου, φαίνεται ότι επικρατεί μια μικρή αναστάτωση, και κόσμος κοιτάζει να δει τι έχει συμβεί.

Όταν ο Αντώνης καταλαβαίνει ότι το πλοίο είναι έτοιμο να αναχωρήσει, τρέχει να μπει μέσα, όμως τα μέλη του πληρώματος δεν τον αφήνουν κι έτσι καταλήγει να πνίγεται στη θάλασσα.

Έλαβαν προθεσμία τα τέσσερα μέλη του πληρώματος

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στις 9:30 το πρωί, μέρα που λήγει και το πενθήμερο της προσωρινής τους κράτησης, πήραν από την εισαγγελία Πειραιά τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» για το θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Καρυώτη.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία. Σήμερα στην εισαγγελία οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες καθώς ο ένας των κατηγορουμένων ο υποπλοίαρχος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απολογία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα

Blue Horizon: Επιμένουν στην αθωότητά τους οι 4 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη