Μπορούν να έχουν ιδιωτική ζωή οι celebrities; Η Ελένη Μενεγάκη απαντά! «Εμείς δεν έχουμε ψυχή;»
Τηλεόραση

Μπορούν να έχουν ιδιωτική ζωή οι celebrities; Η Ελένη Μενεγάκη απαντά! «Εμείς δεν έχουμε ψυχή;»

Μπορούν να έχουν ιδιωτική ζωή οι celebrities; Η Ελένη Μενεγάκη απαντά! «Εμείς δεν έχουμε ψυχή;»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας και το σχόλιο για την ιδιωτική ζωή των celebrities

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή και έκανε μια αποκάλυψη για την σύμπτωση που τις συνδέει.

Επίσης θέλησε να σχολιάσει από προσωπική εμπειρία αν μπορεί να υπάρξει ιδιωτική προσωπική ζωή στην showbiz.

«Θυμάμαι πριν από χρόνια που είχα διαπιστώσει στην εκπομπή ότι μας είχε βαφτίσει ο ίδιος παπάς. Είχα δει κάπου την παιδική της φωτογραφία από τη βάφτιση και με τον παπά που ήταν και ο δικός μου παπάς που με βάφτισε. Το είχαμε πει τότε πριν από πάρα πολλά χρόνια», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Επειδή ξέρω, το έχω δει και το έχω ζήσει στην πράξη. Έχω δει και με άντρα που γνωρίζει πώς είναι αυτή η δουλειά και το αποδέχεται σαν να συμμετέχει στο ίδιο παιχνίδι αλλά και με άντρα που δεν έχει καμία σχέση και άμα ξεκινήσει κιόλας αγριευτικά το θέμα δηλαδή με πολύ κυνηγητό, εκεί είναι που λες, ”αχού θα τον χάσω και δεν θα φταίω εγώ…”. Κι εμείς δεν έχουμε ψυχή; Νομίζετε ότι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε μια στρωτή προσωπική ζωή; Για κάποιους ανθρώπους που δεν το έχουν δει ποτέ στη ζωή τους αυτό το έργο, μπορεί να είναι πολύ αγριευτικό. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα αυτού που είναι μέσα στη δουλειά το πώς νιώθει ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

Εγώ όταν ξεκινάω μια σχέση λέω “Παιδιά μη με βλέπετε έτσι, εγώ είμαι σε ένα άλλο επίπεδο”; Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως και ο άλλος που είναι δίπλα μου. Μη με βλέπετε εσείς που με βλέπετε μόνο το μεσημέρι και έχετε μια άλλη τηλεοπτική εικόνα. Είναι αλλιώς να ζεις με έναν άνθρωπο, να έχεις μια σχέση, να γνωρίζεις κάποιον…

Είμαι ένα απλό κορίτσι που ερωτεύτηκε ένα απλό αγόρι. Μωρέ τι με βάζετε και λέω μάνα γυναίκα;», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Η σπόντα της Μενεγάκη παρουσία Βασάλου: «Κοίτα με, δεν είμαι δημοσιογράφος!»