Δάφνη Καραβοκύρη: «Σε δύο live  εκπομπές οι συνάδελφοι με έφερναν σε δύσκολη θέση. Δεν είχα το σθένος να μιλήσω»
Τηλεόραση

Δάφνη Καραβοκύρη: «Σε δύο live εκπομπές οι συνάδελφοι με έφερναν σε δύσκολη θέση. Δεν είχα το σθένος να μιλήσω»

Δάφνη Καραβοκύρη: «Σε δύο live  εκπομπές οι συνάδελφοι με έφερναν σε δύσκολη θέση. Δεν είχα το σθένος να μιλήσω»

H Ναταλία Γερμανού θα πήγαινε στο sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη;

Η Δάφνη Καραβοκύρη μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται για το podcast της, τις εκπομπές στην τηλεόραση και τη νευρική ανορεξία.

Αναφορικά με το podcast της στο οποίο ασχολείται με το σεξ, όπως είπε έχει εισπράξει τρία μεγάλα «όχι» από ανθρώπους που κάλεσε ανάμεσά τους και παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού. Η ίδια πάντως θα ήθελε για καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Μπακογιάννη και την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχω βρεθεί σε δύο εκπομπές live όπου οι συνάδελφοι με έφερναν σε δύσκολη θέση. Δεν είχα το σθένος να μιλήσω. Βγαίνοντας από αυτό έμαθα πάρα πολλά πράγματα» ανέφερε.

Η Δάφνη Καραβοκύρη έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία. Φοβήθηκε να το κάνει;

«Με φόβισε γιατί αυτό που περνάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα βιώματα του σπιτιού σου και τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν και δεν ήθελα να εκθέσω τους γονείς μου. Έχοντας συγχωρέσει τους γονείς μου έπρεπε να παρουσιάσω το πρόβλημα πολύ μαλακά για να μην τους κάνω να αισθανθούν άσχημα. Έχουμε κάνει μια κουβέντα, ξέρουν τα παράπονά μου, έχουμε χρέος να επουλώσουμε τις πληγές, να μη ζητάς τα ρέστα και να αγκαλιάσεις αυτούς τους ανθρώπους και να τους συγχωρέσεις» ανέφερε.

Η Ναταλία Γερμανού ομολόγησε ότι δεν θα πήγαινε στο podcast της Δάφνης.

«Δεν θα πήγαινα στο podcast της, “κωλώνω”. Πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε μετά η συζήτησή μας. Το σεξ είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας αλλά ειλικρινά θα σκεφτόμουνα τι θα γινόταν μετά. Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξεσκίζουν. Δείτε τι πέρασε ο Γιώργος Κοψιδάς, μοιράστηκε και too much information, φανταστείτε εγώ»