Δάκρυσε η Σοφία Κουρτίδου: «Το ότι έχουμε βρεθεί με τον Γιάννη είναι ευλογία»
Τηλεόραση

Δάκρυσε η Σοφία Κουρτίδου: «Το ότι έχουμε βρεθεί με τον Γιάννη είναι ευλογία»

Δάκρυσε η Σοφία Κουρτίδου: «Το ότι έχουμε βρεθεί με τον Γιάννη είναι ευλογία»

Φορτισμένη στο Στούντιο 4 για τον άνθρωπο της ζωής της

Τη Σοφία Κουρτίδου και τον σύντροφό της παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη που ακούμπησε τόσο πάνω στην τρυφερή τους σχέση όσο και σε θέματα ανθρώπων με αναπηρία.

Η τραγουδοποιός και performer εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένη μιλώντας για τον άνθρωπο της ζωής της και μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα.

«Εγώ που με βάψατε τώρα, αυτήν την κατάσταση έχουμε. Παιδιά εμείς κάθε μέρα κλαίμε. Μακάρι αυτό το δάκρυ της συγκίνησης… Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από αυτό. Μακάρι να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, να είμαστε τόσο γεμάτοι και να ερχόμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας».

«Η αγάπη είναι για να το βροντοφωνάζουμε και εμείς σίγουρα αυτό που αισθανόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για όλο αυτό που ζούμε και για το ότι έχουμε βρεθεί είναι ευλογία» είπε συγκινημένη.

«Εγώ προσέγγισα τον Γιάννη για μία συνέντευξη για λόγους ορατότητας επειδή πάντα προσπαθώ να κάνω πράγματα για την προσβασιμότητα και κατά καιρούς παρουσιάζω πολλές ιστορίες φωτεινών ανθρώπων. Τη συνέντευξη δεν την κάναμε ποτέ» είπε και γέλασε στη συνέχεια.
«Όταν τον προσέγγισα το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήατν ότι θα τον ερωτευτώ. Όταν είδα το χαμόγελό του πώς να μην τον ερωτευτώ;» πρόσθεσε.

Ο δε Γιάννης Σεβδικαλής σημείωσε ότι «Στο πρόσωπο της Σοφίας είδα όλον τον κόσμο. Μαθαίνω πράγματα από τη Σοφία, είδα την αγάπη με άλλο μάτι και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά μέσα από τη Σοφία».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Κουρτίδου: Η πρώτη κοινή συνέντευξή της με τον Γιάννη Σεβδικαλή – «Νιώθω ευτυχισμένη…»