Δανάη Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν αφορά κανέναν, τη σωστή στιγμή θα τα μάθετε»
Τηλεόραση

Δανάη Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν αφορά κανέναν, τη σωστή στιγμή θα τα μάθετε»

Δανάη Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν αφορά κανέναν, τη σωστή στιγμή θα τα μάθετε»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's time και για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time για το τηλεοπτικό της μέλλον, την ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη και την κατάσταση υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις τηλεοπτικές συζητήσεις μας για τη νέα σεζόν. Νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν ή δεν χρειάζεται να αφορά κανέναν. Όλα πάνε μια χαρά, στη σωστή στιγμή θα τα μάθετε από το Μέγκα το καλό», είπε αρχικά.

Κλήθηκε όμως να σχολιάσει και την ανάρτηση της συνεργάτιδάς της, Δέσποινας Καμπούρη για τα τηλεοπτικά δρώμενα, η οποία χαρακτήρισε την κατάσταση «ζούγκλα» σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και εν μέσω φημών για το Πάμε Δανάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

«Προσυπογράφω αυτά που είπε και τα υπόλοιπα θα σας τα πει η ίδια η Δέσποινα, να είμαστε όλοι καλά, περισσότερο επιεικείς και να μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων ανθρώπων. Ο κόσμος ξέρει… και όλα καλά».

Επίσης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, τι είπε:

«Τώρα προσπαθώ να τελειώσω το γύρισμα για να τρέξω στην αγκαλιά του. Είναι καλύτερα, καλά νομίζω μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο αλλά είναι καλύτερα και είμαστε όλοι στο πλευρό του. Για τις αλλαγές στις συνήθειές του νομίζω θα μάθουμε μόλις βγούμε από το νοσοκομείο. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, θα τα μάθουμε και θα τα πει και ο ίδιος φαντάζομαι. Δεν ξέρουμε ποτέ θα βγει περιμένουμε τους γιατρούς και τις οδηγίες τους. Είναι λογικό να ανησυχήσουμε, όλοι άνθρωποι θέλουν οι άνθρωποί μας να είναι καλά και θα είναι».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο