Δανάη Μπάρκα: «Πριν το δεις πώς μπορείς και με βρίζεις; Με έπιασε το στομάχι μου»
Τηλεόραση

Δανάη Μπάρκα: «Πριν το δεις πώς μπορείς και με βρίζεις; Με έπιασε το στομάχι μου»

Δανάη Μπάρκα: «Πριν το δεις πώς μπορείς και με βρίζεις; Με έπιασε το στομάχι μου»

Όσα ειπε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν επισκέφθηκε τα Τέμπη μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις πλέον αγαπητές προσωπικότητες της τηλεόρασης καθότι φύσει αισιόδοξο πλάσμα και πάντα ακομπλεξάριστη.

Καλεσμένη στο Dot αναφέρθηκε στην απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή.

«Μίλησα ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση γιατί όταν άρχισα να το ψάχνω κατάλαβα ότι όλοι έχουμε στο μυαλό κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι».

«Η δεύτερη ανάγκη μου ήταν να πω ότι υπάρχει αυτή η λύση ότι με τον άνθρωπό σου ή μόνος σου μπορείς να κάνεις και αυτό μπορέι να ήταν μία βοήθεια. Ένας έξτρα σπόρος σε αυτό που λέμε ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη».

«Στα 19 μου πίστευα πως όταν γίνω 30 θα έχω δύο παιδιά».

«Ήταν μία εύκολη διαδικασία για εμένα, έχω μιλήσει με κορίτσια που το πέρασαν πολύ πιο δύσκολα. Εμένα ήταν από πρόληψη η αφορμή, φοβήθηκα να μην φτάσω σε μία ηλικία και δυσκολευτώ».

Για τα σχόλια που ακούστηκαν όταν πήγε για αποστολή στα Τέμπη είπε:

«Εγώ δεν πήγα εκεί ως δημοσιογράφος και άμα ήθελα θα πήγαινα και χωρίς κάμερα. Όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις. Μου έκανε εντύπωση που το είδαν πολλοί άνθρωποι αρνητικά και το έκριναν, πριν δουν το αποτέλεσμα. Αν με δεις να πηγαίνω σε έναν άνθρωπο που υποφέρει με το έτσι θέλω και το εκμεταλλευτώ, φυσικά και να με κρεμάσεις στα μανταλάκια.

Αλλά πριν το δεις, πώς μπορείς και με βρίζεις; Εκεί με έπιασε το στομάχι μου, την πρώτη μέρα που φτάσαμε εκεί και το ανακοινώσαμε. Τα σχόλια ήταν σοκαριστικά. Το υλικό που δείξαμε ήταν πολύ προστατευμένο. Είχαμε σκληροπυρηνικές εικόνες, αλλά δεν τις δείξαμε».