Δανάη Μιχαλάκη: «Ήθελα πολύ να γίνω μαμά αλλά πρέπει να…»
Τηλεόραση

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήθελα πολύ να γίνω μαμά αλλά πρέπει να…»

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήθελα πολύ να γίνω μαμά αλλά πρέπει να…»

Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και την Παραλία

Στην εκπομπή Δύο στις 10 και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη, η πρωταγωνίστρια της Παραλίας, της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, τον πατέρα της που εμφανίζεται και εκείνος στη σειρά αλλά και το κοριτσάκι που περιμένει.

«Έχει πολλές δοκιμασίες ο ρόλος της Υπατίας, για άλλον σκοπό πάει στην Κρήτη και τελικά αλλάζει όλη της η ζωή, τρώει μια κατραπακιά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Μετά είναι άλλος άνθρωπος. Αναλαμβάνει πνευματικά και συναισθηματικά τον ρόλο της μαμάς της. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο θάνατος της Αντιγόνης. Όταν κάτι σου είναι τελείως άγνωστο πρέπει να φτιάξεις κάτι δικό σου, είναι και λίγο άβολες αυτές οι σκηνές.

«Όταν το έμαθα, χάρηκα γιατί είχε αρκετά χρόνια να κάνει τηλεόραση ο μπαμπάς μου, αλλά κυρίως χάρηκα θα ήμασταν σε κάτι μαζί και ας μην ήμασταν μαζί στις σκηνές. Είχε πλάκα, συγκίνηση, είχε πολλά συναισθήματα, ειδικά η πρώτη μέρα. Είναι ο άνθρωπος που σε έχει επηρεάσει.

Άγχος είχα όταν εμφανίστηκα στις Μέλισσες γιατί μετράει η γνώμη του, εδώ ήταν περισσότερο ενθουσιασμός» είπε.

«Λέω ότι το 7 λόγω γενεθλίων λέω ότι είναι ο αριθμός μου.

Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ένα υπέροχο ταξίδι, βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί, ο ενθουσιασμός που έχεις για όλο αυτό που έρχεσαι και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα και δουλεύω και είμαι active και πάνε όλα καλά.

Ήθελα να γίνω μαμά πολύ αλλά πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συνθήκες, να έχεις έναν άντρα να έχει την ωριμότητα, μου το έφερε η ζωή, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας.

O μπαμπάς μου μαρτύρησε το φύλο, είναι χαζοπαππούς!».

Διαβάστε ακόμα:

Η παραλία – Δανάη Μιχαλάκη: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γυρίσματα της σειράς