Δανάη Παππά: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής»
Τηλεόραση

Δανάη Παππά: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής»

Δανάη Παππά: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής»

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Ελένη για τον σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη, την εξέλιξη της σχέσης τους και τα επαγγελματικά της.

Αναφερόμενη στον σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη, είπε:

«Ο σύντροφος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Γύρω μας επειδή μας αγαπάνε άνθρωποι, μας “χαϊδεύουν”λίγο τα αυτιά και αυτό πολλές φορές και δεν είναι καλό. Οπότε μου αρέσει που είναι εκεί πάντα και επανεξετάζουμε πράγματα και τα πετυχαίνει κιόλας αυτά που λέει».

«Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στην σχέση μου και αν γίνει όλα καλά, τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή με ενοχλούσε όταν απασχολούσε η σχέση μου που ήταν ακόμα φρέσκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό. Οπότε δεν μπορώ να το αρνηθώ, ούτε να είμαι σκληρή με τους ανθρώπους, τη δουλειά τους κάνουν. Απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε κάποια πράγματα και να νιώθω άβολα. Όταν σέβεσαι την ιδιωτικότητα μου, θα σεβαστώ και εγώ τη δικη σου και τη δουλειά μας».

«Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση»

Επίσης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, τι είπε:

«Είναι μεγάλη η τιμή που νιώθω, ήταν όνειρο να συνεργαστώ με τους Ρέππα-Παπαθανασίου. Το ότι με διάλεξαν για να δουλέψουμε μαζί, δεν το έχω πιστέψει ακόμη. Είναι η πρώτη μου δουλειά, θεατρική με τον καιρό το συνειδητοποιώ».

«Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση αυτόν τον καιρό, δεν θα σου πω ψέμματα ότι είμαι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις. Αλλά μου αρέσει που είμαι στα υποκριτικά δρώμενα. Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Παππά: «Άμα δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι και δεν θες την επικοινωνία, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο;»