Danny & Victor για Τίτο και Αριστέα: «Από Fame Story έγινε Love Story!»
Τηλεόραση

Danny & Victor για Τίτο και Αριστέα: «Από Fame Story έγινε Love Story!»

Danny & Victor για Τίτο και Αριστέα: «Από Fame Story έγινε Love Story!»

Οι δίδυμοι του ριάλιτι σχολίασαν τη σχέση του Τίτου και της Αριστέας

Οι δίδυμοι του Fame Story, Danny και Victor, ήταν καλεσμένοι στη Super Κατερίνα και μίλησαν για την εμπειρία τους στο ριάλιτι αλλά και το διαφαινόμενο ειδύλλιο του Τίτου και της Αριστέας.

«Εδώ βλέπουμε love story. Με την Αριστέα ήταν κοντά ο Τίτος αλλά φιλικά, ότι είναι η μικρή του αδερφή» σχολίασαν.

«Πολλές καταστάσεις θα μπορούσαμε να τις έχουμε αντιμετωπίσει διαφορετικά. Αν γίνει κάτι δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς. Καμιά φορά ξεσπάς σε λάθος άτομα. Φταίει ο εγκλεισμός. Υπήρχαν εντάσεις που δεν έπρεπε να γίνει τόσο μεγάλο θέμα, έχουμε μετανιώσει. Όπως στο θέμα των σκουπιδιών.

Ψεύτικο παιδί δεν υπάρχει στο σπίτι, το μόνο που υπήρχε είναι ότι καμιά φορά επειδή ξέραμε ότι υπάρχουν κάμερες, αλλάζαμε λίγο τη συμπεριφορά μας» ανέφεραν.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν δηλώσεις της Μέγκαν για το θέμα του Τίτου αλλά και τι συνέβαινε με εκείνην και τον συμπαίκτη της.

«Παίξανε πολλά ρόλο που γενικά από ένα σημείο και μετά ένιωσα ότι η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλύτερά της. Είναι νορμάλ πράγματα. Είμαι οκ με τα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη αν είναι χαρούμενοι. Δεν έχω κανένα θέμα αν έχουν σχέση. Εμείς την ξέρουμε την αλήθεια μεταξύ μας.  Εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδιά. Ξέρουμε το τι ένιωθα. Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Τίτο» είπε.

«Με τη Μέγκαν συνέβαινε αυτό που ξέρουν όλοι, ήταν κοντά με τον Τίτο. Εμείς είχαμε το δικό μας δωμάτιο για να μην τα βλέπουμε όλα αυτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι Fame Story έγινε Love Story. Ανάμεσα σε όλους. Σε θέματα αγάπης δεν παίρνω θέση».