Δάντης: «Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μου με την Ασημίνα»
Τηλεόραση

Δάντης: «Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μου με την Ασημίνα»

Δάντης: «Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μου με την Ασημίνα»

Όσα είπε για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί στα social media

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην μακρά και επιτυχημένη διαδρομή του στη μουσική ενώ προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις.

Μέσα σε όλα μίλησε για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από μεγάλη μερίδα κόσμου στο διαδίκτυο.

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά».

«Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο “τι αυτός είσαι”, “τι αυτή είναι;” Κατάλαβες; «Τι μ@λ@κ@ς είσαι», «τι @λ@κισμ@νη είναι” δηλαδή».

«Υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ» δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό».

«Με τρόμαξε το συναίσθημά μου, όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση».

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει ο Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου βασανίστηκε πολύ, μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικά ιδρύματα…»