Debate πολιτικών αρχηγών: Σήμερα η απόφαση για το αν θα αναβληθεί
Τηλεόραση

Debate πολιτικών αρχηγών: Σήμερα η απόφαση για το αν θα αναβληθεί

Debate πολιτικών αρχηγών: Σήμερα η απόφαση για το αν θα αναβληθεί

Ποια είναι η διάθεση των κομμάτων;

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο και το ερώτημα που ανέκυψε μέσα σε όλα είναι αν θα πραγματοποιηθεί το debate των πολιτικών αρχηγών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα 15/6.

Για το θέμα αυτό θα αποφασίσει η διακομματική επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 11.00 το πρωί.

Μιλώντας πάντως στην ΕΡΤ, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε ότι τουλάχιστον από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η διάθεση για αναβολή και μετάθεσή του κάποια άλλη μέρα.

«Αν λόγω του εθνικού πένθους τεθεί τέτοιο θέμα και τεθεί θέμα, δηλαδή να μη γίνει αύριο, εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε το πρόγραμμα του προέδρου, να μετατεθεί, να γίνει, να γίνει την Κυριακή μετά τη λήξη του τριημέρου. Να γίνει την Κυριακή, να γίνει τη Δευτέρα να γίνει εν πάση περιπτώσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς οδεύουμε προς τις κάλπες, φαντάζομαι ότι όλα τα κόμματα θα συμφωνήσουν στο να γίνει μια αλλαγή στο πρόγραμμα των αρχηγών τους, έτσι ώστε να βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί μετά τη λήξη του εθνικού πένθους, αφού πρώτα έχουμε βοηθήσει τους ανθρώπους».