Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα; Αναλυτικός οδηγός
Τηλεόραση

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα; Αναλυτικός οδηγός

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα; Αναλυτικός οδηγός

Ο αναλυτικός οδηγός για τις πρεμιέρες των εκπομπών στις 11/9

Η πιο σημαντική μέρα της σεζόν είναι η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για τα ιδιωτικά κανάλια καθώς εκείνη τη μέρα θα κάνουν πρεμιέρα οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές τους, που για πολλά είναι η ναυαρχίδα των εμπορικών εσόδων και των τηλεθεάσεων.

Ήδη η κρατική τηλεόραση άνοιξε τον χορό της νέας σεζόν ξεκινώντας την ψυχαγωγία μία εβδομάδα νωρίτερα από τις 11/9.

Υπάρχουν όμως και εκπομπές που θα τηρήσουν την παράδοση και δεν θα τις δούμε παρά μία εβδομάδα μετά.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρεμιέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, που έρχεται πλήρως ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα.

Ποιες εκπομπές λοιπόν κάνουν πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Alpha

Happy Day

Στις 7.45 θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κρατά σταθερή την ομάδα της στο πάνελ: Παπανώτας, Φραγκολιάς, Μεσσαροπούλου και Λαφαζάνη, με το πολιτικό και κοινωνικό σχόλιο του Δήμου Βερύκιου.

Super Κατερίνα

Τη σκυτάλη στις 10 ακριβώς θα πάρει η Κατερίνα Καινούργιου που έρχεται πλήρως ανανεωμένη και με προσθήκες ή αλλαγές στην ομάδα της, αφού μπροστά από τις κάμερες προστέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης στη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Tlive

Λίγο πριν από τις 3 θα ξεκινήσει η Τατιάνα Στεφανίδου που έκλεισε νωρίτερα τη σεζόν αλλά θα την ανοίξει μαζί με όλο το πρόγραμμα των ζωντανών εκπομπών του Alpha.

ΑΝΤ1

Καλημέρα Ελλάδα

Στις 5.45 το πρωί της Δευτέρας επανέρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης με παρτενέρ για δεύτερη σεζόν τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Το Πρωινό

Και ο Γιώργος Λιάγκας μπαίνει στον χορό της 11ης Σεπτεμβρίου με νέα μέλη στην ομάδα του την Ελένη Βουλγαράκη και τον Βαγγέλη Περρή.

MEGA

Mega Καλημέρα

Πλήρως ανανεωμένη, σε νέο πλατό και τρεις νέους συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες θα πει «καλημέρα» σε νέα ώρα, στις 7.40 η Ελεονώρα Μελέτη.

Μαζί της φέτος εκτός από Πάτρα  και Πετρουτσέλι έχει την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Πάμε Δανάη

Άλλη μία εκπομπή που δεν υπέστη δραστικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά έρχεται σε νέα ώρα είναι αυτή της Δανάης Μπάρκα.

Κάνει πρεμιέρα στις 10 το πρωί πλέον.

Star

Breakfast @Star

Ανανεωμένοι και ευδιάθετοι μπαίνουν στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης στις 8.45 το πρωί ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Νέα προσθήκη στην εκπομπή τους ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Αλήθειες με τη Ζήνα

Χωρίς τον Πέτρο Κουσουλό αλλά με την ίδια δυναμική όπως κάθε χρόνο επιστρέφει η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της στις 11.45 το πρωί.

ΣΚΑΪ

Fay’s time

Τελικά και η Φαίη Σκορδά θα μπει στο παιχνίδι της 11ης Σεπτεμβρίου. Σε νέα ώρα, με νέα ομάδα αλλά και νέο όνομα, η παρουσιάστρια πλέον θα χαιρετά το κοινό στις 11.5ο, λίγο πριν από το μεσημέρι.