Δελαπόρτας: «Γι΄αυτό βγήκα έξω από το σπίτι της Χρονοπούλου και έκλαιγα, το λέω πρώτη φορά»
Τηλεόραση

Δελαπόρτας: «Γι΄αυτό βγήκα έξω από το σπίτι της Χρονοπούλου και έκλαιγα, το λέω πρώτη φορά»

Δελαπόρτας: «Γι΄αυτό βγήκα έξω από το σπίτι της Χρονοπούλου και έκλαιγα, το λέω πρώτη φορά»

«Γίνανε απρέπειες...»

Με μπόλικες ιστορίες από λατρεμένα πρόσωπα του παλιού ελληνικού σινεμά κατέφτασε στο Στούντιο 4 ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μονοπώλησε σε πρώτο χρόνο τη συζήτηση με τον γνωστό βιογράφο να μοιράζεται άγνωστα σκηνικά που έζησε στο πλευρό της.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εγκλωβίστηκε στην εικόνα της»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνει ένα μεγάλο πάρτι και να καλέσει τους αγαπημένους της φίλους. Είχε πάντα δώρα για όλους. Ήταν πολύ δικό της της άρεσε να παίρνει για τον καθένα κάτι».

«Μια φορά ανέβηκε σε μία καρέκλα πήρε ένα μελομακάρονο και είπε “παιδιά η κατάχρηση της χρονιάς”».

«Στερήθηκε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή της για να είναι η Βουγιουκλάκη. Βεβαίως η αγάπη του κόσμου, η αποδοχή αλλά υπήρχαν ιδιαίτερες στιγμές που ο κόσμος δεν ήξερε ότι η Αλίκη ζούσε έτσι. Θυμάμαι μία φορά έκλαιγε για κάτι δικό της προσωπικό και της λέω “δεν έχεις δικαίωμα να είσαι έτσι”».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εγκλωβίστηκε, η εποχή έφταιγε. Όταν βλέπετε τις πρωταγωνίστριες να κοιμούνται με βλεφαρίδες και μακιγιάζ το κοροϊδεύουμε αλλά ήταν η εποχή. Εγκλωβίστηκαν αυτές οι πρωταγωνίστριες σε μία τέλεια εικόνα που έπρεπε να είναι η εικόνα της σταρ».

Όλες ήταν φιλάρεσκες ας μου το συγχωρέσουν τώρα. Ακόμα και η Βασιλειάδου ήταν φιλάρεσκη και της είπε θα με καταστρέψεις». μια φορά την είδε ο Φίνος που πήγε βαμμένη, φτιαγμένη και της είπε μην το ξανακάνεις αυτό θα με καταστρέψεις».

«Γίνανε απρέπειες με τη Χρονοπούλου»

Περνώντας στην πρόσφατη απώλεια της Μαίρη Χρονοπούλου εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που ορισμένοι χειρίστηκαν το θέμα κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγία».

«Υπήρχε μία ανθρωποφαγία που με ενόχλησε πολύ για τους ανθρώπους δίπλα της. Εμένα με είδατε τελευταία φορά στην κηδεία της που ήμουν πραγματικά συντετριμμένος. Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο και γι΄αυτό αποφεύγω να πηγαίνω γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Δεν ήθελε φωτογραφίες στον Τύπο την τελευταία της εικόνα και έγινε ερήμην της  αυτό εμένα με πλήγωσε βαθιά κι όταν βγήκα έξω από το σπίτι και έκλαιγα ήταν γι΄αυτό τον λόγο και το λέω τώρα πρώτη φορά. Γίνανε απρέπειες απλά δεν τις είδατε εσείς».

Διαβάστε επίσης

Δελαπόρτας: «Η Βλαχοπούλου νόμιζε ότι την κλέβουν. Μετρούσε συνέχεια 20 χιλιάρικα. Μία μέρα έλειπε ένα και…»