Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή»
Τηλεόραση

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή»

Όσα είπε για τον παλαιό συνεργάτη της που «κλέβει» πελάτες χρησιμοποιώντας το όνομά της

Στην εκπομπή, Fay’s Time, παραχώρησε συνέντευξη η Δέσποινα Μοιραράκη και μιλά για την απώλεια του συζύγου της αλλά και το ενδεχόμενο να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

«Στο Cash or Trash θα αλλάξουν οι αγοραστές, αλλά δεν θα αλλάξουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια.

Η ανανέωσή μου οφείλεται στην πολλή δουλειά. Αυτή ήταν και η συμβουλή των ειδικών μετά από όλο αυτό που συνέβη στην προσωπική μου ζωή να προσπαθήσω να μην μείνω μόνη μου. Εργάστηκα και εργάζομαι γι’ αυτό και προσπάθησα να έχω πολλές και διάφορες ασχολίες.

Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Και αν σου πω ότι είμαι έτοιμη για έναν νέο έρωτα μπορεί να είναι; Και αν σου πω όχι θα γίνει;

Ούτε εγώ η ίδια δεν το ξέρω. Θα ήθελα να χαμογελάω, να είμαι γερή και χαμογελαστή. Μου έχει λείψει το χαμόγελο.

Πριν από έναν χρόνο στην επιχείρησή μου απέλυσα έναν συνεργάτη μου. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έχει εκμεταλλευτεί το ότι δούλευε σε αυτή την επιχείρηση και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει “καθαρίζω τα χαλιά και είμαι από την επιχείρηση Μοιραράκη”.

Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Και παρακαλώ ιδιαιτέρως τη Φαίη – και την εκπομπή επειδή και εσύ είσαι εργαζόμενος και όλοι εργαζόμαστε – αυτό δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ για όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Δέσποινα Μοιραράκη: Η έκπληξη που την άφησε άφωνη – «Αγόρι μου…»