Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για τον πρώτο της γάμο – «Ήταν σκανδαλώδες»
Τηλεόραση

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για τον πρώτο της γάμο – «Ήταν σκανδαλώδες»

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για τον πρώτο της γάμο – «Ήταν σκανδαλώδες»

Όσα εξομολογήθηκε στο «Στούντιο 4»

Στο «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένη η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία μίλησε για το πώς αναμείχθηκε με τις επιχειρήσεις, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στον πρώτο της γάμο αλλά και για την τραγική απώλεια του δεύτερου συζύγου της.στον πρώτο της σύζυγο και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε δίπλα του.

«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή – 16 στα 17 ήμουν – από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, τα εξοχικά μας ήταν δίπλα-δίπλα και έτσι γεννήθηκε αυτός ο έρωτας. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδάκι».

«Ήταν πολύ σκανδαλώδες αυτό, ειδικά για εκείνη την εποχή. Είναι κάποια πράγματα που τώρα τα σκέφτομαι και λέω ότι δεν θα τα έκανα. Αυτό, ας πούμε, τώρα δεν το έχω ξαναπεί, βγήκε εδώ μέσα από εσάς».

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε μία σοκαριστική κατάθεση ψυχής: «Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα τον εξευτελισμό της γυναίκας»

«Το είχα πει και στον δεύτερό μου σύζυγο ότι ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου, το είχα ανάγκη. Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα, την προστασία, τη φροντίδα και, επειδή ήταν και μεγαλύτερός μου, αυτό μου το παρείχε».

«Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη και ήταν λίγο πάλη. Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Μάλιστα, το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος», αναφέρει αμέσως μετά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Λέω ότι «πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε», γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη γυναίκα του παιδιού του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του».