Δέσποινα Βανδή: «Στο J2US έχουμε πολύ καλή σύνδεση μεταξύ μας. Ο Νίκος δεν παρεξηγεί ποτέ και…»
Τηλεόραση

Δέσποινα Βανδή: «Στο J2US έχουμε πολύ καλή σύνδεση μεταξύ μας. Ο Νίκος δεν παρεξηγεί ποτέ και…»

Δέσποινα Βανδή: «Στο J2US έχουμε πολύ καλή σύνδεση μεταξύ μας. Ο Νίκος δεν παρεξηγεί ποτέ και…»

Θα έκανε ξανά μιούζικαλ;

Στο podcast της Μαρίας Σολωμού, Μαρία τη νύχτα, βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή και αναφέρθηκε τόσο στο J2US όσο και στο εάν θα έκανε ξανά μιούζικαλ.

«Είμαι 6η σεζόν στο J2US. Περνάω καλά γιατί έχουμε πολύ καλή σύνδεση μεταξύ μας. Με τη Βίκυ πολύ ωραία σύνδεση, είναι άλλο πειραχτήρι. Είναι αυτό που κοιτιέσαι στα μάτια και δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και νιώθω την ανάγκη να την προστατέψω γιατί είναι άκρως ενοχική. Ο Σταμάτης είναι wikipedia, οι τοποθετήσεις του είναι πολύ ωραίες. Μου αρέσει πολύ με τον Νίκο γιατί δεν παρεξηγεί ποτέ και μπορούμε και τον πειράζουμε. Για εμένα είναι δείκτης ευφυίας ο αυτοσαρκασμός».

«Μου έχουν γίνει αρκετές φορές προτάσεις για μιούζικαλ. Έχω ένα πράγμα στο κεφάλι μου που αν είναι να ξανακάνω θέατρο, θα είναι αυτό. Είναι δύσκολη η δική σας τέχνη, πειθαρχία, πολλές πρόβες πριν ξεκινήσετε. Εγώ αυτό που ένιωσα είναι ότι επειδή εξυπηρετείς έναν συγκεκριμένο ψυχισμό του ρόλου που υποδύεσαι, έχεις την δυνατότητα να ανακαλύψεις διαφορετικό. Να δώσεις μια ανάσα, ένα κοίταγμα. Πάντα έχεις να σκάψεις κι άλλο κι αυτό είναι το μαγικό στο θέατρο.

Το My Greece ήταν μια ιδέα που μας ήρθε με τον Κώστα Καπετανίδη και τη λάτρεψα πολύ. Ήταν πολύ κουραστικό, είναι από τα πιο δύσκολα που έχω κάνει. Ξυπνούσαμε από τις 6 το πρωί να προλάβουμε το φως, με όλες τις αντιξοότητες αλλά είχε αυτή τη γλύκα. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η επαφή με τους ανθρώπους. Είναι μια γείωση διαφορετική. Και εγώ μεγάλωσα στην επαρχία, είχα χωριό. Κι όλη αυτή η επαφή και συναναστροφή μου άρεσε πολύ. Ήθελα να κάνω μια εκπομπή που ήθελα να προβάλω τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας. Η ιδέα μου γεννήθηκε καλοκαίρι στη Λήμνο και κάποια στιγμή λέω “να δω τι έχει η Λήμνος εκτός από τον Στέλιο Ρόκκο”. Και είδα ότι είχε μια αρχαία πόλη που μετράει 7 χιλιετίες, που εικάζεται ότι εκεί γεννήθηκε η Δημοκρατία. Όταν τα διάβασα όλα αυτά, πήρα τα δύο μου μωρά και τα πήγα ανάμεσα σε κάτι πέτρες και προσπαθούσα να τους εξηγήσω. Αυτό με συνεπήρε, λέω δεν ξέρουμε τίποτα. Η Ελλάδα έχει σπουδαία μέρη που αξίζει να προβληθούν».

Διαβάστε επίσης

J2US – Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου: «Με τον Φειδία σαν ντουέτο δεν έχουμε να προσφέρουμε τίποτα στον εαυτό μας»