Διάφανη αγάπη: Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha με μεταφυσικά στοιχεία – Ποιοι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις;
Τηλεόραση

Διάφανη αγάπη: Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha με μεταφυσικά στοιχεία – Ποιοι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις;

Διάφανη αγάπη: Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha με μεταφυσικά στοιχεία – Ποιοι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις;

Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο, ο Alpha έχει ήδη στα σκαριά τη νέα σειρά που θα προβληθεί με τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά με μεταφυσικά στοιχεία και είναι διασκευή της ιταλικής σειράς, La porta rossa (Η κόκκινη πόρτα).

Ο ελληνικός τίτλος της σειράς, σύμφωνα με το TV24, θα είναι Διάφανη αγάπη και προορίζεται για τη ζωή υψηλής τηλεθέασης.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό TV24, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι τόσο του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Και οι δύο ηθοποιοί που του απολαύσαμε τόσο στη Μάγισσα όσο και τον Σασμό, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όσον αφορά τους γυναικείους ρόλους δεν έχει δοθεί ακόμη κάποιο όνομα και οι συζητήσεις συνεχίζονται!

Η υπόθεση της σειράς

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη. Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια, τον βοηθάει και μια 17χρονη μαθήτρια, η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

Είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να το ακούσει. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν υπάρχει ένας ακόμη συνάδελφός του που είναι φάντασμα και του στέκεται προκειμένου να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση. Ο ήρωας ανακαλύπτει σύντομα ότι ο δολοφόνος του είναι πιθανότατα και εκείνος αστυνομικός, διεφθαρμένος, ο οποίος συνδέεται με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Ωστόσο, όλοι στο τμήμα φαίνεται ότι έχουν κάτι να κρύψουν και είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

Διαβάστε επίσης

Μπάμπης Στόκας: «Ο στίχος της τραπ είναι χυδαίος κει ελαφρύς. Για αυτό δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με…»