Διαγραφή Σφακιανάκη από Χαρδαλιά: Οι προκλητικές δηλώσεις του στο Star που τον «ξήλωσαν»
Τηλεόραση

Διαγραφή Σφακιανάκη από Χαρδαλιά: Οι προκλητικές δηλώσεις του στο Star που τον «ξήλωσαν»

Διαγραφή Σφακιανάκη από Χαρδαλιά: Οι προκλητικές δηλώσεις του στο Star που τον «ξήλωσαν»

«Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και το έβγαζε προς τα έξω, ήταν μηνύματα προς αυτόν»

Σάλο προκάλεσαν τα όσα είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στις 2/4 ο Μανώλης Σφακιανάκης που είχαν ως αποτέλεσμα να διαγραφεί σήμερα από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Οι δηλώσεις αφορούσαν τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Αναφερόμενος στην άτυχη κοπέλα, ισχυρίστηκε πως «το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω. Ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker.

Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν, ότι είμαι ήρεμη και σε άλλη σχέση. Ο τρόπος του εγκλήματος, εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος. Θα την εκτελούσε ούτως ή αλλιώς. Λέω θεός φυλάξει από stalker, είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπος».

Δείτε το επίμαχο βίντεο (από το 9 λεπτό και κάτω):

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο περιφερειάρχης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Δηλώσεις και νοοτροπίες με έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης, που βρίσκονται έξω από κάθε πλαίσιο ηθικών αξιών και θεσμικής τάξης, θα με βρίσκουν πάντα απέναντι. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν άλλοθι στην ευθύνη της πολιτείας να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.

Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μανώλη Σφακιανάκη για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους δεν συνάδει, σε καμία περίπτωση, με την ηθική μου, τις αρχές και τις αξίες μου, ούτε με τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να λειτουργούν όλοι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας»..