Δικηγόρος ιδιοκτήτη Όλιβερ – Αράχωβα: «Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι»
Τηλεόραση

Δικηγόρος ιδιοκτήτη Όλιβερ – Αράχωβα: «Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι»

Δικηγόρος ιδιοκτήτη Όλιβερ – Αράχωβα: «Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι»

Όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο ιδιοκτήτης του χάσκι που έχασε τη ζωή του ύστερα από κακοποίηση

Δύο έμπειρα στελέχη από το Ανθρωποκτονιών βρίσκονται από χτες στην Αράχωβα για να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα.

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ έδωσε χτες την 3η κατά σειρά κατάθεση που διήρκησε κάτι περισσότερο από 5 ώρες.

Τις τελευταίες ώρες αλγεινή εντύπωση προκαλεί το πώς θάφτηκε το αδικοχαμένο σκυλάκι πρόχειρα με λίγο χώμα. Ο ιδιοκτήτης λέει στο Live News πως δεν έθαψε ο ίδιος το σκυλί καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα.

«Το ανέλαβε ο φίλος μου γιατί ήμουν σε σοκ και δεν ήθελα εγώ να είμαι παρόν. Ήμουν 2,5 μέρες με τον σκύλο μου νεκρό στο σπίτι και δεν μπορούσα. Και πήρα τον σκύλο μου σε σακούλες και μετά από νεκροψία».

Η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, μίλησε στο LIVE NEWS για τους λόγους όπου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα ο ιδιοκτήτης του σκύλου ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Εξετάστηκε ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτος, εγώ δεν ήμουν μαζί του. Έδωσε στοιχεία που αφορούσαν τη ζωή τους Όλιβερ και τις συνθήκες διαβίωσής του. Εξήγησε τι συνέβη την ημέρα που τον βρήκε τραυματισμένο και περιέγραψε τον Γολγοθά που ζει. Δεν έχουμε καμία υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Η μόνη πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας είναι πως έχει μεταβεί κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δράστη».

Ο Γιάννης Σταθάς, δήμαρχος Αράχωβας, Αντίκυρας και Διστόμου, μίλησε για την υπόθεση.

«Τα στοιχεία εξετάζονται από την ασφάλεια. Δεν κινούμαστε όπως πριν γιατί έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μπορεί να είναι κάποιος ανάμεσά μας. Τα παιδιά του σχολείου σήμερα έκαναν έναν πανό για τον Όλιβερ. Έχουμε τρομοκρατηθεί από την ιδέα πως σε αυτήν την κλειστή κοινωνία υπάρχει κάποιος τέτοιος ανάμεσά μας».

Διαβάστε επίσης

Όλιβερ – Αράχωβα: Συμπληρωματική κατάθεση του ιδιοκτήτη – Τι δηλώνουν επώνυμοι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ζώων;