Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της – Το τραγούδι που χόρεψαν και όσα «γραφικά» απέφυγαν
Τηλεόραση

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της – Το τραγούδι που χόρεψαν και όσα «γραφικά» απέφυγαν

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της – Το τραγούδι που χόρεψαν και όσα «γραφικά» απέφυγαν

Η ηθοποιός μίλησε για την ημέρα που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον Πέτρο Κόκκαλη

Ποδαρικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη στις 4 Δεκεμβρίου του 2023.

Η ηθοποιός μπήκε με ένα τραγούδι της Σακίρα και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια που το έβαλαν, καθώς όπως αποκάλυψε, αυτό είναι το κομμάτι που χόρεψαν στον γάμο τους, με τον σύζυγό της.

«Τα έχει όλα η σχέση μας, έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά από άποψη χαράς, όπως είναι η ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Θεωρούσα τον εαυτό μου, σε πολλά κομμάτια της ζωής μου, να είμαι με έναν τρόπο αντισυμβατική. Αλλά κατέληξε στο ότι, το να παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο, όταν πια έχει περάσει το πρώτο διάστημα με τους έρωτες, όταν δεν υπάρχει επιθυμία για παιδιά, είναι εντελώς αντισυμβατικό. Είμαι χαρούμενη που το έχουμε κάνει», εξήγησε.

«Το έζησα όπως ακριβώς το ήθελα. Σε στενό κύκλο, 50 άτομα περίπου. Αποφύγαμε πράγματα που μας φαίνονταν γραφικά, όπως ότι δεν είχαμε μπομπονιέρες, δεν είχαμε πρόσκληση. Έγιναν όλα πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο», τόνισε.

Για τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, αλλά ήταν ελάχιστη, απάντησε: «Είχα φροντίσει να παραπλανήσω κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Το 7 είναι ο αριθμός μου, ηταν η ημέρα που κλείναμε 7 χρόνια σχέσης. Είχαμε την ελάχιστη δημοσιότητα, όσοι ήρθαν τήρησαν την επιθυμία μας».

«Είχαμε πει στο παρελθόν ότι θα παντρευτούμε όταν κλείσουμε 7 χρόνια σχέσης κι έτσι έγινε. Είμαι χαρούμενη, όλοι οι δικοί μας χάρηκαν. Είμαστε αγαπημένοι και ταιριαστοί, έχουμε κοινή στάση ζωής. Όλα είναι ωραία, τίποτα δεν αλλάζει στην καθημερινότητα. Κάτι μέσα μου έχει αλλάξει, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Αισθάνομαι πιο ήρεμη, πιο σίγουρη, δεν ξέρω πώς να το πω».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου για Δήμητρα Ματσούκα: «Έναν τέτοιο γάμο θέλω!»