Δήμητρα Παπαδήμα: «Περάσαμε μεγάλη κρίση. Χωρίσαμε για τρία χρόνια με τον Γιάννη»
Τηλεόραση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Περάσαμε μεγάλη κρίση. Χωρίσαμε για τρία χρόνια με τον Γιάννη»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Περάσαμε μεγάλη κρίση. Χωρίσαμε για τρία χρόνια με τον Γιάννη»

Όσα είπε στις Μαμά-δες

Τη Δήμητρα Παπαδήμα συνάντησε η Τζένη Θεωνά στις Μαμά-δες.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, τον σύντροφο της Γιάννη Μποσταντζόγλου, την κόρη τους Μαρία-Θαλασσινή αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.

«Έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι 32 χρόνια τώρα τι άλλο να κάνω; Πιστεύω ότι αυτό που με τράβηξε στον Γιάννη είναι ότι είναι ογκώδης και εμπνέει σιγουριά αλλά δεν είναι έτσι είναι ένα παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ».

«Ήθελα να γίνω μαμά και να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με βάθος. Τα έδωσα όλα στο παιδί, η μάνα είναι πάνω από όλα μάνα».

«Περάσαμε μεγάλη κρίση. Χωρίσαμε για τρία χρόνια με τον Γιάννη, δεν περνούσα φρικτά, μια χαρά ήμουν. Σκεφτόμουν τον Γιάννη που ήταν σε άθλια κατάσταση ψυχική, οικονομική. Κοίταξα γύρω μου και δεν μου ενέπνευσε τίποτα εμπιστοσύνη και είπα “εγώ δεν είμαι για πολλά”».

Για τη σχέση της με τους γονείς της είπε:

«Δεν υπήρχε καμία σχέση με τη μάνα μου. Επειδή δεν πέρασα καλά, δεν δέχτηκα όσα έπρεπε να δεχτώ, δεν αισθανόμουν ότι εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω».

«Ήμουν γονείς ήταν άβουλοι άνθρωποι, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα. Αυτά που δεν πήρα τα έδωσα στο παιδί μου. Μπορεί να το έκανα κακομαθημένο αλλά το προτιμώ» τόνισε η ηθοποιός.

Απογοητευμένη δήλωσε ότι ήταν όταν η κόρη της τής ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει αξιοκρατία, το παιδί μου έχει πλάτες τα παιδιά που τελείωσαν μαζί τη σχολή της δεν δουλεύει κανένας ως ηθοποιός. Της λέω κοίταξε στην εποχή μου υπήρχε κάτι τώρα πια έχουν αλλάξει τα πράγματα, τα πράγματα λειτουργούν με παρέες, δημόσιες σχέσεις και κλίκες».

Διαβάστε επίσης

Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”»