Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός…»
Τηλεόραση

Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός…»

Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός…»

Η επιτυχία της σειράς η «Παραλία» στην ΕΡΤ και οι δυσκολίες του ρόλου του

Φέτος τον απολαμβάνουμε ως τον Παύλο Αρχοντάκη στην «Παραλία» της ΕΡΤ που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στο ΕΡΤ Backstage και μίλησε για την επιτυχία της σειράς, τον ρόλο του αλλά και τη συμμετοχή του στο Maestro.

«Καταλάβαινα ότι έχουμε ένα δυνατό team ανθρώπων, τα γυρίσματα γίνονταν σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες, ήξερα ότι είμαι σε ένα πρότζεκτ που είναι αρκετά καλό για αυτό που έχει να προσφέρει».

Τι τον δυσκόλεψε στον ρόλο του Παύλου Αρχοντάκη;

«Στην αρχή έψαχνα το επίπεδο του πόσο ρεμάλι είναι, πώς να το αποτυπώσουμε χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.  Δυστυχώς, μία καθημερινή σειρά έχει τον κίνδυνο ότι έχεις πολύ λίγες λήψεις. Επομένως κάνοντας μία δοκιμή προς μία κατεύθυνση άλφα μπορεί να μην έχεις τον χρόνο να το αλλάξεις και θα κρατηθεί αυτό».

«Είχα κάνει κάστινγκ για τον Χριστόφορο του άρεσα μετά από κάποιες ημέρες έλαβα το ΟΚ. Στη 2η σεζόν θα γίνει ένας χαμός. Τίποτα δεν περίμενα, εκτός από κάποια κομμάτια του ρόλου μου που τα είχα συζητήσει με τον Χριστόφορο».

«Δεν έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα. Έχουμε γυρίσει έξι επεισόδια και γράφει τα επόμενα τέσσερα. Ένιωσα χαρά όταν μπήκε η σειρά στο Netflix».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κίτσος: «Ο ρόλος μου στο Maestro θα γίνει πιο σκοτεινός»