Δημήτρης Κόκοτας: «Μου λείπει ο πατέρας μου. Η συμβουλή του ήταν…»
Τηλεόραση

Δημήτρης Κόκοτας: «Μου λείπει ο πατέρας μου. Η συμβουλή του ήταν…»

Δημήτρης Κόκοτας: «Μου λείπει ο πατέρας μου. Η συμβουλή του ήταν…»

Όσα είπε για τη νέα του μουσική συνεργασία, τον Σταμάτη Κόκοτα και τη συμβουλή που του έδωσε

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε ο Δημήτρης Κόκοτας με αφορμή τη συνεργασία του με τους Φίλους για πάντα που προέκυψε από έναν κοινό τους φίλο.

«Αναπολώ την εποχή των ‘90s, ζω το σήμερα και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε.

Όταν δεν είσαι στο προσκήνιο και χάνεσαι από τα φώτα της δημοσιότητας και να παίζεις μουσική, δε φαίνεται. Έπαιζα όμως σε κάποια μαγαζιά. Είπα ότι καιρός είναι σιγά σιγά να συνεχίσω πάνω στο κομμάτι της δουλειάς. Δεν νιώθω ότι έχω φύγει και επιστρέφω. Νιώθω ότι ήμουν, είμαι και έχω την όρεξη να συνεχίσω να είμαι στη μουσική».

«Μου λείπει ο πατέρας μου σε κάθε φάση της ζωής μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και να κάνουμε ό,τι κάναμε κάθε μέρα. Πιστεύω ότι είναι μαζί μας. Κάτι που έλεγε πάντα ο πατέρας μου ήταν “σεμνά και ταπεινά”. Δεν αναπληρώνεται η απώλειά του, απλά μαθαίνεις και ζεις» είπε για τον σπουδαίο Σταμάτη Κόκοτα.

Οι Φίλοι για πάντα από την πλευρά τους είπαν: «Με τον Δημήτρη Κόκοτα είναι σαν να είμαστε ‘φίλοι για πάντα’. Μας λείπει ο Λορέντζο Καριέρε αλλά ο χρόνος σε κάνει να κοιτάς μπροστά. Δε θέλει να επιστρέψει, ο καθένας αποφασίζει πώς θα πορευτεί στη ζωή του».