Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δεν θα πήγαινα με το 90% των ανθρώπων για φαγητό ή σινεμά»
Τηλεόραση

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δεν θα πήγαινα με το 90% των ανθρώπων για φαγητό ή σινεμά»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δεν θα πήγαινα με το 90% των ανθρώπων για φαγητό ή σινεμά»

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στις «Μαμά-δες»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ο οποίος μίλησε για την αξιοζήλευτη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγο και τις κόρες του.

Όπως αποκάλυψε πως παρά τα πολλά πράγματα που κάνει καθημερινά, καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο για να φροντίσει τις γυναίκες της ζωής του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του την οποία περιέγραψε ως ιδιαίτερα ευφυή και παιδί με μεγάλη φαντασία.

Σαν γονείς μπορεί να έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην ανατροφή της αλλά από κοινού έχουν αποφασίσει να την κρατούν μακριά από οθόνες. Αντ΄αυτού προτιμούν να την κοινωνικοποιούν όσο περισσότερο μπορούν.

«Κρατάμε μακριά το παιδί από οθόνες. Μες στη βδομάδα έχει μάξιμουμ να βλέπει 2 ώρες. Έχει παιδική χαρά, πολλές ώρες σχολείο».

«Εγώ δεν ζω με τους γονείς μου, ούτε με την οικογένειά μου, ούτε κλεισμένος σε ένα σπίτι. Ζω με πάρα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τους οποίους σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τους αντέχω κιόλας. Δεν θα πήγαινα με το 90% των ανθρώπων για φαγητό, σινεμά. Οπότε πιστεύω ένα παιδί από πολύ μικρή ηλικία πρέπει να συναναστρέφεται με πολλούς ανθρώπους» κατέληξε.

Πώς γνωρίστηκε με την αγαπημένη του;

«Την είδα να κάθεται σε μία πολυθρόνα και πήγα και της συστήθηκα. “Γεια σου, είμαι ο Δημήτρης Κουρούμπαλης. Σηκώθηκε όρθια και that was it».

Διαβάστε επίσης

Ζέτα Δούκα: «Όταν έκλεισα τα 41, έβλεπα παιδιά και έκλαιγα…»