Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Μου είπε ότι έκανα bodyshaming»
Τηλεόραση

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Μου είπε ότι έκανα bodyshaming»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Μου είπε ότι έκανα bodyshaming»

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και ένα περιστατικό που βίωσε στη σχολή του

Στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που του συνέβη με τους μαθητές του.

Μετά το κίνημα του #metoo, το πώς πρέπει να κινηθεί ή να μιλήσω κάποιος έγκειται στο politically correct με αποτέλεσμα πολλά να παρεξηγούνται.

Με αφορμή το κίνημα και το πώς αντιμετωπίζουν πλέον οι άνθρωποι κάποιες αναφορές, τοποθετήθηκε ο ηθοποιός.

«Χαίρομαι πάρα πολύ τη διαδικασία των προβών, λάμπει το μάτι μου. Τα περιγράφω στην κόρη μου και θέλει και άλλο!

Είμαι διευθυντής στη Σχολή Θεάτρου 100. Είμαστε ένα εξαιρετικό καστ καθηγητών.

Για να διδάσκει κανείς πρέπει να έχει παιδαγωγικές σπουδές που έχω κάνει στο πανεπιστήμιο αλλά δεν είναι συνηθισμένες στον χώρο του θεάτρου.

Μετά το κίνημα του #metoo και τις περιπτώσεις που έχουν πάρει δημοσιότητα, το όριο δεν έχει αποσαφηνιστεί του τι είναι σωστό να λες και τι όχι.

Το θέατρο χωρίς την ελευθερία του λόγου και να εκφράσει μια ακραία άποψη στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού δεν υπάρχει.

Είπα σε μια κοπέλα ότι αδυνάτισε και μου είπαν ότι είναι bodyshaming. Δεν ήθελα να πω ότι κάνω κομπλιμέντο αλλά είμαι παρατηρητικός.

Ότι σας βλέπω, ότι παρατηρώ τις αλλαγές στο σώμα σας, ότι είναι κάτι σαν εξέλιξη. Ήταν ένας διάλογος που κράτησε. Μετακινήθηκα εγώ, μετακινήθηκαν τα παιδιά και έληξε αισίως.

Αυτό που ζούμε τώρα δεν μπαίνει σε καμία τέχνη, είναι φυσική καταστροφή. Οι φωτιές, οι πλημμύρες. Θέλει σιωπή και να μεταφέρεις τρόφιμα. Η τέχνη θα μιλήσει πολύ αργότερα.

Η ανθρωπιά υπάρχει και ξυπνάει όταν ξυπνάει. Δεν διαφημίζεται!».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ»