Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ απάνθρωπο οτι βγήκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον “αέρα”»
Τηλεόραση

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ απάνθρωπο οτι βγήκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον “αέρα”»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ απάνθρωπο οτι βγήκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον “αέρα”»

«Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη του καναλιού», δήλωσε

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή την απόφαση του ΣΚΑΪ να προβληθεί κανονικά η εκπομπή Fay’s time μετά την απώλεια της παρουσιάστριας.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα για να μην πω ότι ήταν, ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας το να βγει χθες κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Το θεωρώ από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι» είπε όπως θα ακούσετε στο απόσπασμα που έπαιξε το Πρωινό Σουσού.

«Ως κανάλι δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κανείς νούμερα με μια άδεια καρέκλα»

«Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστρια σου και τι; Τι θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί από αυτό. Θέλω να πω ότι η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί πάρα πολύ με το συναίσθημα, θέλω να πω ότι έχει δεθεί με τους συνεργάτες της.

Ως κανάλι δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κανείς νούμερα με μια άδεια καρέκλα; Να πω ότι δεν έχει να βγάλει ο ΣΚΑΪ; Καταρχάς η χαρά θέλει να κρυφτεί και δεν τον αφήνει να βγάλει ενημέρωση. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by. Έχει τόσα πράγματα να βγάλει αν θέλει. Άβολο και απαράδεκτο, στα όρια του απάνθρωπου…», σχολίασε.

«Θα ήθελα να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία αλλά…»

Επίσης συνέχισε δίνοντας δίκαιο στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο πάνελ βάζοντας τον εαυτό του στη θέση τους:

«Όταν είσαι εργαζόμενος δεν μπορείς να ορθώσεις ανάστημα. Εγώ να σας πω την αλήθεια θα ήθελα να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι και οι συνθήκες έτσι που έλειπα όσο ήμουν άρρωστος. Δεν μπορώ να φεύγω βδομάδα παρά βδομάδα. Δεν θα μπω στο μυαλό των υπευθύνων στο ΣΚΑΙ αλλά έστω κάποιος τελευταία στιγμή έπρεπε να μπει στη μέση και να το φρενάρει!», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα

Fay’ time: Στον «αέρα» η εκπομπής της Φαίης Σκορδά – Τα λόγια του Λάμπρου Κωνσταντάρα