Δημήτρης Πανόπουλος: «Δεν με “έψησε” η Γερμανού. Κάποια στιγμή “έγκωσα” και είπα ότι…»
Τηλεόραση

Δημήτρης Πανόπουλος: «Δεν με “έψησε” η Γερμανού. Κάποια στιγμή “έγκωσα” και είπα ότι…»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Δεν με “έψησε” η Γερμανού. Κάποια στιγμή “έγκωσα” και είπα ότι…»

Όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το νέο του βήμα στην πολιτική

Την πρώτη του ζωντανή συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Μάλιστα η παρουσιάστρια διηγήθηκε πώς προσπάθησε να τον πάρει μεταγραφή στην εκπομπή της από τον ΣΚΑΪ αλλά τελικά εκείνος σε άλλη στιγμή επέλεξε τη Ναταλία Γερμανού.

«Δύο χρονιές τον παίρναμε τηλέφωνο για να τον κάνουμε μεταγραφή. Μας έφτυνε κανονικότατα. Έλεγα δεν θα αφήσει ποτέ τον ΣΚΑΪ. Και τσουπ τον βλέπω στη Ναταλία. Πώς σε έψησε;» τον ρώτησε.

«Δεν με έψησε. Ήταν η στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή έγκωσα και είπα θέλω κάτι διαφορετικό και ήρθε την τέλεια στιγμή. Και ο Κασσελάκης πάλι την τέλεια στιγμή ήρθε. Είναι όλα θέμα timing. Με τον Στέφανο γνωριστήκαμε όταν ήρθε με τον Τάιλερ στην εκπομπή χωρίς να είναι σε εκλόγιμη θέση το Επικρατείας. Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι. Σε όλο αυτό το διάστημα που είχαμε κρατήσει επικοινωνία αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης» ανέφερε.

«Όντως θυμίζει τον Κασσελάκη. Μου το είπαν και άλλοι ότι μου έχει δώσει ο Κασσελάκης την ομάδα του. Σας το λέω ότι το Tik Tok μού το κάνουν κάποιοι φίλοι, η Εβελίνα και ο Παναγιώτης από την εκπομπή και ο Θάνος Κλωνόπουλος και ο Γιώργος που είναι προσωπικοί μου φίλοι. To Tik Tok σού δίνει πρόσβαση σε ένα κοινό απογοητευμένο από την πολιτική» είπε σχολιάζοντας το βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία, ήταν γονιδιακό να ασπρίσω στα 32» είπε για τα γκρίζα του μαλλιά.