Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»
Τηλεόραση

Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»

Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στον συνάδελφό του, στη λέξη «μπούρδα», όπως αποκάλεσε το ρεπορτάζ του

Μπιφ δεν το λες, αλλά μια μικρή ως μεγάλη διαφωνία, έχει προκύψει ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία ξεκίνησε από το περασμένο Σαββατοκύριακο και κορυφώθηκε σήμερα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώτος, είχε αποκαλύψει στο «Καλύτερα δε γίνεται», ότι υπάρχουν παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο Survivor, αλλά κόπηκαν από την παραγωγή επειδή ήταν ντοπαρισμένη.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αμφισβήτησε κατευθείαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μάλιστα σε story του στο Instagram, αποκάλεσε «μπούρδα», αυτό που μετέφερε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, με την εκπομπή να του απαντά και τον Δημήτρη Πανόπουλο να υποστηρίζει τα λεγόμενά του.

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά δικαιολόγησε τη λέξη «μπούρδα» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Αντί ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι»

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Δημήτρης Πανόπουλος πήρε τον λόγο και με έντονο ύφος, απάντησε: «Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη «μπούρδα» για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφους και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»

«Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ», για να καταλήξει. .

Διαβάστε ακόμα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Μάλωσε» το «Καλύτερα δε γίνεται» και πήρε άμεση απάντηση από Γερμανου – Πανόπουλο