Δημήτρης Παπανώτας: «Από πού προκύπτει ότι είμαι μισογύνης; Από την κοπτοραπτική μιας δήλωσης;»
Τηλεόραση

Δημήτρης Παπανώτας: «Από πού προκύπτει ότι είμαι μισογύνης; Από την κοπτοραπτική μιας δήλωσης;»

Δημήτρης Παπανώτας: «Από πού προκύπτει ότι είμαι μισογύνης; Από την κοπτοραπτική μιας δήλωσης;»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τις απρεπείς επιθέσεις που δέχεται με αφορμή παλιότερη δήλωσή του

Καλεσμένος στο Πρωινό Σουσού ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας και μίλησε για την υποψηφιότητα του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, το Happy Day ενώ σχολίασε και το τηλεοπτικό τοπίο.

«Είμαστε στη χώρα των εκπλήξεων» δήλωσε στην αρχή για το ξαφνικό και πρόωρο τέλος από το Happy Day καθώς το ΦΕΚ για τις Ευρωεκλογές βγήκε νωρίτερα.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε τι συνέβη με τις δηλώσεις του για την κακοποίηση των γυναικών που απομονώθηκαν για να τον στοχοποιήσουν.

«Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που άρθρωσαν λόγο και είπαν ότι το να στοχοποιούνται άνθρωποι δεν είναι πολιτική επιλογή αλλά απρέπεια.

Μιλάω και για την Ελεονώρα και για μένα που στοχοποιήθηκα. Έχει και συνέχεια το πράγμα αλλά εδώ είμαστε να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

Στη δημοσιογραφική μου ζωή λίγες επιθέσεις έχω δεχτεί; Άλλο τα παιχνίδια μεταξύ τηλεοπτικών εκπομπών για να πουλάνε και άλλο όταν ένας άνθρωπος αρθρώνει πολιτικό λόγο όπου θα πρέπει εκεί να γίνεται κριτική και όχι να ανασύρουμε από το παρελθόν, να κόβουμε και να ράβουμε.

Και εδώ επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγα μην μου κόβεις και μη μου ράβεις πράγματα.

Με ενόχλησε γιατί στην πορεία μου ήμουν ο πρώτος που στάθηκε δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες όταν οι άλλοι πετούσαν αετό. Από πού προκύπτει ότι είμαι μισογύνης; Από την κοπτοραπτική μιας δήλωσης; Που ακόμα και έτσι είναι μια έκκληση στις γυναίκες να μιλάνε, να μην το παίρνουν όλο πάνω τους.

Δεν είναι ηθικό αυτό που συμβαίνει, είναι απαράδεκτο. Θέλετε να παίξετε μια δήλωσή μου; Παίξτε την ολόκληρη. Ο κόσμος μας ξέρει απ’ έξω και καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι τυχαίο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εννοείται ότι αν εκλεγώ είναι το τέλος της δημοσιογραφίας. Καταρχάς είναι τέτοια η τιμή που θα σου κάνει ο σκεπτόμενος πολίτης που δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να αφοσιωθείς στο έργο που σου έχει αναθέσει και να δουλέψεις πολύ σκληρά» είπε και όπως ξεκαθάρισε δεν του έγινε πρόταση από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά δήλωσε μόνος του συμμετοχή και ψηφίστηκε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωτερικές εκλογές.