Δημήτρης Παπανώτας: Δείτε αμοντάριστη τη δήλωση για τις γυναίκες, για την οποία τον διέγραψε ο Κασσελάκης
Τηλεόραση

Δημήτρης Παπανώτας: Δείτε αμοντάριστη τη δήλωση για τις γυναίκες, για την οποία τον διέγραψε ο Κασσελάκης

Δημήτρης Παπανώτας: Δείτε αμοντάριστη τη δήλωση για τις γυναίκες, για την οποία τον διέγραψε ο Κασσελάκης

Για πρώτη φορά

Τις επίμαχες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, χωρίς ίχνος μοντάζ, παρουσίασε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής 19/4.

Ο δημοσιογράφος του Alpha κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για «κοπτοραπτική» των όσων είχε πει και έτσι στο Fay’s Time, έδειξαν όλο το βίντεο με τις δηλώσεις του, παρόντος του Νίκου Παρτσώλη, ο οποίος είχε αναλάβει τότε το μοντάζ, ο οποίος εξήγησε ακριβώς τι είχε κόψει από τις δηλώσεις.

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δεν τους παρακολουθώ, δεν με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δεν με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα. Δεν έχω να πω κάτι», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών σε οτιδήποτε μιλάμε. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει που νιώθει ότι είναι μια καταπιεσμένη», πρόσθεσε.

«Δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα »

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται μια χαρά, έχουν τους μισθούς τους. Άκουσα μια γυναίκα πρόσφατα να λέει ότι “εμείς πληρωνόμαστε λιγότερο”. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η γκρίνια, γκρίνια.

Πώς μετά τον πόλεμο μας έχει μείνει να θέλουμε να είναι γεμάτο το ψυγείο, το κατοχικό σύνδρομο, ένα τέτοιο σύνδρομο υπάρχει και με το θέμα της ισότητας. Εκτός αν ζω σε μια άλλη κοινωνία, όχι την ελληνική, που δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας υπάρχουν. Το σχόλιο για την ηλικία δεν αφορούσε τις γυναίκες και απορώ με το IQ. Μιλούσαμε για την Μπέττυ τότε και είπαμε μια γυναίκα στα 50 που θυμάται να ξεκινήσει μια καριέρα. Για έναν άντρα είναι τιμή του; Είναι  θέμα ανοησίας να νομίζεις ότι αυτό αφορά στις γυναίκες, είναι πρόβλημα IQ», κατέληξε μεταξύ άλλων.

«Το μοντάζ συμπυκνώνει, δεν αλλοιώνει, οπότε νομίζω είναι μια καλή στιγμή να δούμε την πλήρη δήλωσή του, χωρίς κανένα μοντάζ», είπε ο Νίκος Παρτσιώλης, ο οποίος είχε αναλάβει το μοντάζ και εξήγησε ακριβώς τι έκοψε από το βίντεο που είχε παιχτεί τότε.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Παπανώτας: «Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή χώνεψη»