Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανα τα πάντα ως παρουσιαστής για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει “πανελίστα”;»
Τηλεόραση

Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανα τα πάντα ως παρουσιαστής για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει “πανελίστα”;»

Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανα τα πάντα ως παρουσιαστής για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει “πανελίστα”;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας τα είπε όλα στη Φαίη Σκορδά για τη διένεξή του με τον Δημήτρη Μακαλιά, την Μπέττυ Μαγγίρα και το Breakfast @Star

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και απάντησε σε όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ιδίου και της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και της πρωινής εκπομπής του Star.

«Είπαν τα παιδιά στο Breakfast ότι δεν έχω χιούμορ. Αν για κάτι με προσλαμβάνουν είναι για τις γνώσεις μου και το χιούμορ μου. Άκουσα κάτι κουλά…» ξεκίνησε να λέει.

Κατόπιν εξήγησε το beef με την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και την εκπομπή τους.

«Μου έρχεται μια κάμερα από την εκπομπή της Μαγγίρα, ήμουν πολύ γλυκός. Έστειλα και χαιρετίσματα στην Μπέττυ. Ο σχολιασμός ήταν… Δεν με ενδιαφέρει να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τις απόψεις μου. Το χειρότερο ήταν ότι μετά τον σχολιασμό παίρνουν έναν πάκο χαρτιά και λένε ότι ο Παπανώτας πρέπει να έχει πολλά πτυχία. Παίρνω την Μπέττυ τηλέφωνο και της λέω ότι δεν έχω πει ότι χρειάζεσαι πτυχία για την τηλεόραση. Θα ήμουν ηλίθιος να πω κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξανακάνουν το ίδιο σκετς. Αν δεν αγανακτήσεις, πότε; Βγήκα και είπα ότι δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου και δεν με ενδιαφέρει σαν παρουσιάστρια η κυρία Μαγγίρα. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει ότι είμαι πανελίστας. Όταν έκανα τον κεντρικό παρουσιαστή έκανα εγώ την σκαλέτα και το μοντάζ. Για να έρθει 30 χρόνια μετά να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις. Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν. Η αισθητικής της βιντεοκασέτας του 80 που έχουν στα σκετσάκια δεν με αφορά.

Mπορούν να με αφήσουν ήσυχο; Έχω δηλώσει να μην παίζουν τις δηλώσεις μου και συνεχίζουν να τις παίζουν από αλλού. Πάντα απαντάω. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά γι’ αυτό απαντάω» ανέφερε.

Κατόπιν μίλησε για τη δήλωσή του για τις εμφανίσεις την Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρινέλλα.

«Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής και αργότερα μέτριος πολιτικός. Δεν κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με την Μπέττυ. Κάντε μου έναν κατάλογο με τα ταλέντα της. Είναι η πραγματικότητα ότι είναι 50χρονη και κάνει μπουζούκια» είπε ενώ μάταια η Φαίη Σκορδά περίμενε να σηκώσει το τηλέφωνο η παρουσιάστρια για να τα βρουν.

Όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρει να είναι κεντρικός παρουσιαστής διότι «δεν είμαι πλεονέκτης, τη δόξα τη γνώρισα σε βαθμό που δεν μπορούν να τη γνωρίσουν οι τωρινοί παρουσιαστές. Το χόρτασα και μπούχτισα, δεν με αφορά να κάνω τον κεντρικό γιατί με αφορά να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για μένα, για τα σκυλιά μου, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τις βόλτες μου στην παραλία. Έκανα δελτίο ειδήσεων με τον πατέρα του Λάμπρου, ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής».

«Το ότι έχουμε κάνει την τηλεόραση άλλα αντ’ άλλων το βλέπεις στα other στην τηλεθέαση. Το ότι κόσμος γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τόσο ισχυρό Μέσο, εμένα κάτι μου λέει» είπε.