Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στις Μέλισσες. Έχω χάρισμα να κάνω ανοησίες!»
Τηλεόραση

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στις Μέλισσες. Έχω χάρισμα να κάνω ανοησίες!»

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στις Μέλισσες. Έχω χάρισμα να κάνω ανοησίες!»

Ο ηθοποιός μίλησε για τηλεοπτικές προτάσεις, τις Άγριες Μέλισσες και το Παρά πέντε

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τις τηλεοπτικές προτάσεις, την προσωπική του ζωή, την περιπέτεια υγείας και το «Παρά πέντε».

Αναφερόμενος σε τηλεοπτικές προτάσεις και τις «Άγριες Μέλισσες», είπε:

«Οι προτάσεις που μου έγιναν φέτος δεν είχαν ενδιαφέρον, στην ηλικία μου δεν γίνεται να μην είμαι επιλεκτικός. Το οικονομικό είναι κίνητρο για όλους όταν σου παρεμποδίζει την επιβίωση. Έχω μάθει να ζω με ελάχιστα. Την εποχή του Παρά πέντε, έκανα μια επιλογή βάσης, έγινα εκπαιδευτικός. Δεν ήθελα να μπερδεύονται τα πράγματα πολύ.

Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στις Άγριες Μέλισσες. Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να το συνδυάσω, επειδή δεν είχα χρόνο για πενήντα γυρίσματα. Έχω χάρισμα να κάνω ανοησίες φαίνεται… Έχω κάνει και άλλες λάθος επιλογές και στην προσωπική μου ζωή για αυτό το λέω».

Για την προσωπική του ζωή και την περιπέτεια της υγείας του, ανέφερε:

«Συζούσα πολλά χρόνια με την κάθε σχέση μου. Για τον τομέα παιδί, δημιουργήθηκαν κάποια απρόοπτα στην υγεία μου και δεν ήξερα αν θα ήμουν “μακροπρόθεσμος” ώστε να το μεγαλώσω.

Όταν αρρώστησα χάλασε κάποια συνεργασία που είχα γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Επειδή είχα πει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή, το βρήκα χτύπημα κάτω από την μέση. Έχω περάσει από τοξικές συνεργασίες».

Για το Παρά πέντε, δήλωσε:

«Το πιο κομβικό σημείο στην καριέρα μου ήταν το Παρά πέντε. Ένας πιτσιρικάς κάποια στιγμή με είχε ρωτήσει αν είμαι ο πατέρας του πρωθυπουργού από τη σειρά. Γέλασα και του απάντησα “Ναι!” και μου είπε “είστε ίδιοι, όμως”. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας ταλαντούχος καλός άνθρωπος, δεν ξέρω αν κάνει καλά που επικεντρώνεται σε ένα τομέα τόσο πολύ, δεν ξέρω αν είναι δίκαιο. Η δημιουργικότητα του είναι πολλαπλάσια».

«Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και έχω παραστεί σε κακοποίηση μιας συναδέλφου και αντέδρασα».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: