Δημήτρης Σκουλός: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη»
Τηλεόραση

Δημήτρης Σκουλός: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη»

Δημήτρης Σκουλός: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το My Style Rocks και γιατί αποχώρησε

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για το My Style Rocks, την προσωπική του ζωή και τη «μαύρη λίστα» της δουλειάς του.

«Δε θα είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες.

Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν».

«Η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή δεν είχε τη χημεία που είχε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η μόνη μου καλή φίλη από την τηλεόραση. Η Έβελυν θα είναι πάρα πολύ καλή και ο Λάκης νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για αυτήν την επιτροπή».

Για το bullying που έχει βιώσει τα παιδικά του χρόνια είπε:

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου επειδή ήμουν μαυριδερός, πολύ κοντός και αδύνατος. Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κάνουμε δύο ανθρώπους που θα κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον κάναμε εμείς».

Επίσης μίλησε για αμήχανες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία ως φωτογράφος, τι είπε:

«Έχει τύχει να φωτογραφήσω πολύ γνωστό τραγουδιστή που έβριζε όλους γύρω του. Του είπα ”θα σηκωθώ να φύγω αν το συνεχίσεις” και το έκοψε. Είναι δύσκολοι οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities, έχουν συνηθίσει με τα φίλτρα στο Instagram, αυτά δεν ειναι τα χαρακτηριστικά τους… Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνω ακραίο ρετούς αλλά αρνούμαι, δεν ειναι της αισθητικής μου. Υπάρχουν τέσσερα άτομα στην «black list» τα οποία εχω πει οτι δε θα φωτογραφίσω ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: