Δημήτρης Τσίκιλης: «Η Σπυριδούλα είναι γενικά ήρεμη»
Τηλεόραση

Δημήτρης Τσίκιλης: «Η Σπυριδούλα είναι γενικά ήρεμη»

Δημήτρης Τσίκιλης: «Η Σπυριδούλα είναι γενικά ήρεμη»

Η Σπυριδούλα δεν έχει ξεχωρίσει στο MasterChef για τον ήρεμο χαρακτήρα της, τουναντίον…

Η κοκκινομάλλα παίκτρια της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχει προκαλέσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά της και μάλιστα ο κόσμος την έχει αντιπαθήσει γι’ αυτόν το λόγο.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Τσίκιλης, που συμμετείχε στη «Silver εβδομάδα» έχει άλλη άποψη.

«Ο εγκλεισμός είναι πολύ κακό πράγμα κι εγώ είμαι άνθρωπος που δεν περιορίζομαι. Στην κουζίνα αυτήν την εβδομάδα το ζήσαμε, εγώ προσωπικά το είδα σαν μια μεγάλη παιδική χαρά», είπε αρχικά στην εκπομπή Happy Day, ο Δημήτρης Τσίκιλης και αναφέρθηκε στο θέμα υγείας του Σταμάτη:

«Όντως έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του, αλλά είναι κάτι αντιμετωπίσιμο».

Για το πώς αντιμετώπιστηκε από τον κόσμου αφότου αποχώρησε το MasterChef: «Μία μέρα αφότου βγήκα από το παιχνίδι, πήγα στο supermarket και εκεί ήρθα περίπου 50 άτομα, αρχίσαμε να μιλάμε κι εγώ δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει. Εγώ έφυγα άσπρος σαν πανί, χωρίς να πάρω τίποτα, πήγα σπίτι και έκατσε δύο ώρες στο κρεβάτι και κοίταγα το ταβάνι».

Για τη δύσκολη δουλειά των κριτών: «Οι σεφ όταν έμπαιναν στη διαδικασία να κρίνουν βρίσκονταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Προσπαθούσαν να βρουν την κάθε λεπτομέρεια για να είναι σωστοί. Εμείς πέρσι δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε από πιάτο συμπαίκτη μας, φέτος το έκαναν».

Όσο για τη Σπυριδούλα, ο Δημήτρης Τσίκιλης τη χαρακτήρισε «γενικά ήρεμη».