Δήμος Βερύκιος για Χατζηβασιλείου: «Έπρεπε να υπάρχει ένας “δράκος” για να διατηρηθούμε»
Τηλεόραση

Δήμος Βερύκιος για Χατζηβασιλείου: «Έπρεπε να υπάρχει ένας “δράκος” για να διατηρηθούμε»

Δήμος Βερύκιος για Χατζηβασιλείου: «Έπρεπε να υπάρχει ένας “δράκος” για να διατηρηθούμε»

Όσα είπε για το Πάμε Πακέτο, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τα αιτήματα των πρωθυπουργών για απομάκρυνσή του από την τηλεόραση

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε ο Δήμος Βερύκιος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλια της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πώς το Πάμε Πακέτο σταμάτησε μετά από παρότρυνση του Δήμου Βερύκιου.

Πώς το σχολιάζει ο ίδιος; Και τι αναφέρει για το «φαινόμενο Κασσελάκη»;

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι μέρος μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η βραδιά των Ιμίων. Εκεί ένιωσα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και πώς αν πρέπει να διατηρούμε ως Έθνος πρέπει να κάνουμε πολλά.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα κρεμάσω το μικρόφωνο αλλά είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είμαι έτοιμος να κρεμάσω τα παπούτσια ή να μου λύσουν τα κορδόνια και να μου τα κρεμάσουν άλλοι, καλοδεχούμενο!

Είχα πολλές επιτυχίες αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο είναι το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων που ευτύχισα να ζήσω από πρώτο χέρι. Τα κυνηγητά, οι κόντρες με την εξουσία. Δεν υπάρχει πρωθυπουργός που να μην έχει ζητήσει από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη αν όχι την απόλυσή μου να τεθώ έστω και προσωρινά στον μπαλαούρο».

«Δεν ξέρω αν είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης αλλά είναι ένα λουλούδι που φύτρωσε μέσα στην έρημο της πολιτικής. Είναι το κάτι άλλο, το διαφορετικό. Αν έχει πολιτικές ικανότητες, αν προσαρμοστεί στην ελληνική κουλτούρα ή την αλλάξει. Θα είναι η αρχή αλλαγών και στα υπόλοιπα κόμματα.

Μου ψιλοαρέσει που ψάχνουν τον αντί – Βερύκιο. Εγώ αλλάζω κάθε μέρα! Όταν έρχομαι δεν ξέρω τι θα πω. Αυτομαστιγώνομαι και μου δίνει τη δυνατότητα να μαστιγώνω και τους υπόλοιπους».

«Παλαιότερα με τον Δημήτρη Κοντομηνά έπαιρνα μέρος στις συσκέψεις, καθόμουν στην άκρη και παρακολουθούσα. Δεν μιλούσα. Μπορεί να έκανα διάφορες επισημάνσεις αλλά για τη συγκεκριμένη καμία. Έπρεπε να βρεθεί ένας Βερύκιος για να διατηρηθούμε. Το κατανοώ. Ένας δράκος! Γιατί πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους».

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος έκοψε το “Πάμε Πακέτο”»